ΑΡΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Live Streaming | Superleague Play-Offs 2020/21

ΑΡΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Live Streaming

ΑΡΗΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Live Streaming

ΑΡΗΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Live Streaming:

Άρης – Αστέρας Τρίπολης: Το φαβορί Άρης και ο επικίνδυνος Αστέρας…

Ο Άρης υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας (4/4, 17:15).

ΑΡΗΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Ζωντανά

Την πρώτη τους νίκη στη διαδικασία των αγώνων διαβάθμισης αναζητούν Άρης και Αστέρας Τρίπολης. Αυτό καθώς οι γηπεδούχοι για να παραμείνουν στην 2η θέση. Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι για να πλησιάσουν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Ο Άρης στη πρεμιέρα των πλέι οφ ηττήθηκε 1-0 στο «Καραϊσκάκη». Από τον Ολυμπιακό, σε ένα ματς που θα μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο παίζοντας για ώρα με παίκτη παραπάνω. Ακόμη κι έτσι οι κίτρινοι θέλουν να διατηρήσουν τα κεκτημένα. Δηλαδή την 2η θέση και αν μπορούν να αυξήσουν τις διαφορές από τους υπόλοιπους που παίζουν ντέρμπι… Η νίκη του Άρη απέναντι στον Αστέρα αυτή τη στιγμή στοιχηματικά πληρώνεται στο 1.59, βάσει των στοιχηματικών αποδόσεων αυτή την ώρα. Παναθηναϊκός Νέα

ΑΡΗΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Λάιβ Στρίμινγκ

Ο Αστέρας έβγαλε πάθος και αυταπάρνηση στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό όπου παρά το 0-2 πάλεψε ως το τέλος και πήρε τον βαθμό 2-2. Οι Αρκάδες δεν έχουν πολλά πράγματα να χάσουν κι αυτό τους καθιστά ακόμη παραπάνω επικίνδυνους. Το «διπλό» του Αστέρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης»  έχει απόδοση 6.40!

Στον αγώνα του πρώτο γύρου στη Θεσσαλονίκη ο Άρης νίκησε τον Αστέρα 1-0 ενώ στην Τρίπολη απάντησαν οι Αρκάδες με νίκη τους 2-1! Live Streaming

ΑΡΗΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΑΡΗΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΑΡΗΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

https://pastebin.com/xGnfZw9g

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News