Άρης - Αστέρας Τρίπολης Live Streaming | Κύπελλο Ελλάδος 2021

Άρης - Αστέρας Τρίπολης Live Streaming

Άρης – Αστέρας Τρίπολης Live Streaming

Άρης – Αστέρας Τρίπολης Live Streaming:

Ο Άρης υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στο Κλεάνθης Βικελίδης στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι «κίτρινοι» προέρχονται από τις δυο ήττες απέναντι σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα και θέλουν να … συνέλθουν με μια πρόκριση στο Κύπελλο.

Από την άλλη πλευρά , ο Αστέρας είναι σε μια βολική για εκείνον , θέση , εντός της εξάδας του πρωταθλήματος που οδηγεί στα πλέι οφ , και παίζει χωρίς πίεση στη Θεσσαλονίκη με στόχο να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού αγώνα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».Παναθηναϊκός Live

Άρης – Αστέρας Τρίπολης Live Streaming

Άρης κατά Διαμαντόπουλου: «Έχει επιλεκτική ακοή, θα καταθέσουμε μήνυση»

Ανακοίνωση εις βάρος του παρατηρητή αγώνα της Super League στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό εξέδωσε ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης.

«Διαθέτει… επιλεκτική ακοή», αναφέρει με ειρωνικό τρόπο και επισημαίνει ότι θα καταθέσει μήνυση.

Η ανακοίνωση

Ο παρατηρητής αγώνα της Super League στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, κ. Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, προφανώς διαθέτει… επιλεκτική ακοή.

Δεν μπορούμε να εξηγήσουμε, διαφορετικά, πώς στην έκθεσή του αναφέρει ΜΟΝΟ τα όσα υποστηρίζει ότι είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, κ. Καρυπίδης, προς τον προπονητή του Παναθηναϊκού και ΠΟΥΘΕΝΑ δεν αναφέρεται στις χυδαιότητες του αντιπάλου προπονητή που προηγήθηκαν.

Τα… «δεν άκουσα…» που επικαλέστηκε ο κ. Διαμαντόπουλος δεν μας πείθουν. Δεν πείθουν κανέναν τέτοιες αστείες δικαιολογίες. Γι’ αυτό και η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα καταθέσει μήνυση κατά του κ. Διαμαντόπουλου για απιστία, αφού στην έκθεσή του δεν αναφέρει επ’ ακριβώς τα γεγονότα, παρά μόνο αυτά που ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ άκουσε.

Τέλος, αληθεύει ότι ο κ. Διαμαντόπουλος επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής στην Αθήνα με την πτήση του Παναθηναϊκού;

Μποροβήλος: «Υπήρξε επαφή με Άρη για Μπαράλες, θα δούμε τι θα γίνει»

Άρης – Αστέρας Τρίπολης Live Streaming

Στο «κάδρο» του Άρη φαίνεται πως παραμένει ο Χερόνιμο Μπαράλες!

Ο επιθετικός του Αστέρας Τρίπολης, που… βγάζει μάτια φέτος (με 9 γκολ), δεν αποκλείεται να ανηφορίσει προς Θεσσαλονίκη μεριά στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ενδεχόμενο, δε, το οποίο άφησε ανοικτό και ο ίδιος ο πρόεδρος των Αρκάδων, Γιώργος Μποροβήλος!

Μιλώντας στο Metropolis, τόνισε: «Υπήρξε μια επαφή, από εκεί και πέρα τα πράγματα δεν ολοκληρώνονται από τη μία στιγμή στην άλλη. Απαιτούνται κάποιες συζητήσεις, όχι μόνο για το οικονομικό, αλλά και για τον αντικαταστάτη του και την τροποποίηση του ρόστερ. Θα δούμε στην πορεία τι θα γίνει. Δεν ξέρω πώς σκέφτεται ο παίκτης, εγώ ξέρω για την ΠΑΕ που είμαι πρόεδρος και πρέπει να προασπίσω τα συμφέροντά της. Όταν γίνεται ένα ρόστερ, καλύπτονται κάποιες ανάγκες. Μπορεί να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, μπορεί και όχι. Τίθεται και από μόνο του το χρονικό περιθώριο από το τέλος των μεταγραφών. Τις επόμενες μέρες θα αποσαφηνιστεί».

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News