Άρης – Απόλλων Σμύρνης Live Streaming: Ζωντανά | Κανάλι

Άρης – Απόλλων Σμύρνης Live Streaming: Ζωντανά | Κανάλι

Άρης – Απόλλων Σμύρνης Live Streaming

Άρης – Απόλλων Σμύρνης Live Streaming: Την παραμονή του στην κορυφή της βαθμολογίας θα επιδιώξει ο Άρης, νικώντας τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η αθηναϊκή ομάδα δίνει μόλις το δεύτερο παιχνίδι της και πρώτο εκτός έδρας, μετά το νικηφόρο ξεκίνημα με την ΑΕΛ. Ο αγώνας διεξάγεται στα Γιάννενα, λόγω έργων αναβάθμισης του χλοοτάπητα του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Άρης

Άλλαξε προπονητή, πρόσθεσε παίκτες στο ρόστερ του την τελευταία στιγμή, ωστόσο ο Άρης έχει καταφέρει να κάνει το καλύτερο ξεκίνημα της τελευταίας εικοσαετίας!

Έχει τρεις νίκες και μια ισοπαλία και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μετά τη σπουδαία νίκη επί του Παναθηναϊκού, παίζει στα Γιάννινα και όχι στο «Κλεάνθης Βικελίδης», που έχει και τη μοναδική βαθμολογική απώλεια.

Έχει βρεθεί πίσω στο σκορ και στα δύο της έδρας του, νικώντας τη Λαμία με 3-1 από 0-1, και φέρνοντας 2-2 με τον ΠΑΣ από 0-2.

Αν νικήσει και τώρα, θα είναι η πρώτη φορά από το 1978, που θα έχει στα πέντε πρώτα παιχνίδια του τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία.

Στο τέλος της περασμένης σεζόν έχασε και τα τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια του στα πλέι οφ, με αποτέλεσμα να έχει τώρα μια νίκη στα έξι τελευταία, αυτή με τη Λαμία.

Έχει δεχτεί γκολ και στα εννέα τελευταία εντός έδρας, μετά το 2-0 επί του Πανιωνίου στις 2 Φεβρουαρίου.

Άρης – Απόλλων Σμύρνης Live Streaming: Ο Απόλλων Σμύρνης

Ο Απόλλων ξεκίνησε τελευταίος το πρωτάθλημα, με τη νίκη του σε βάρος της ΑΕΛ, χάρη σε ένα πέναλτι στο τέλος του αγώνα. Αν καταφέρει να κερδίσει στη Θεσσαλονίκη, θα κάνει δύο νίκες στο ξεκίνημά του μετά από μισό αιώνα! Με δύο νίκες έχει να ξεκινήσει από το 1970!

Έχει νικήσει στα έξι τελευταία επίσημα, τρία τελευταία πέρσι στο πρωτάθλημα, δύο αγώνες διαβάθμισης με την Ξάνθη και με την ΑΕΛ.

Στη Super League πρόπερσι έκανε μια νίκη εκτός έδρας, στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο. Στη Θεσσαλονίκη έχει να νικήσει από τις 6 Ιανουαρίου 2014, 2-0 τον Άρη.

Μεταξύ τους

Ο Άρης νίκησε και στα δύο παιχνίδια της σεζόν 2018-19, 2-1 και 5-0. Το 2013-14 ο Απόλλων νίκησε και στα δύο παιχνίδια.

Αυτές οι νίκες του Απόλλωνα είναι οι μοναδικές του στα 12 τελευταία επίσημα και δέκα για τη μεγάλη κατηγορία.
Δεν έχουν ισοπαλία στα πέντε τελευταία ενώ έχουν μια στα τελευταία 14 για την Α’ Εθνική/Super League.

Στη Θεσσαλονίκη ο Απόλλων είχε νικήσει τον Ιανουάριο του 2014, μοναδικό παιχνίδι της κατηγορίας, που δεν το έχασε στις επτά τελευταίες επισκέψεις του εκεί.

Και μοναδικό στα 11 τελευταία που νίκησε. Βέβαια τώρα ο αγώνας γίνεται στα Γιάννενα.

Μόνο ένα χατ τρικ έχει γίνει στα 86 παιχνίδια τους για την κατηγορία. Στις 19 Οκτωβρίου 1980, ο Γιώργος Ζήνδρος είχε βάλει τρία γκολ στο 6-1 εκείνης της ημέρας.

Η ιστορία
Νίκες Άρη: 38

Ισοπαλίες: 20

Νίκες Απόλλωνα: 18

Με γηπεδούχο τον Άρη
Νίκες Άρη: 26

Ισοπαλίες: 6

Νίκες Απόλλωνα: 6

Το τελευταίο παιχνίδι
18.03.2019: Άρης – Απόλλων 5-0
(8’ πέναλτι Ντιγκινί, 54’ σουτ Τόνσο, 63’ σουτ Ντιγκινί, 81’ κεφαλιά Γιουνές, 86’ σουτ Φετφατζίδης).

Άρης – Απόλλων Σμύρνης Live Streaming: Λινκς για το παιχνίδι…

http://www.soccerjumbotvs.me/ch-1.html

Δείτε τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News