ΑΡΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ Live Streaming | Aris - Apollon Smyrnis

ΑΡΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ Live Streaming

ΑΡΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ Live Streaming

ΑΡΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ Live Streaming:

Ο Αρης υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Κλεάνθης Βικελίδης (2/10, 20:30). Αγώνας για την 5η αγωνιστική της Super League. Μάλιστα, το συγκεκριμένο ματς έχει αρκετές ιδιαιτερότητες.

Από τη μια οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης με δύο σερί νίκες (κόντρα σε Παναθηναϊκό και Ατρόμητο) απαλλάχθηκαν από το αρνητικό πρόσημο. Πλέον δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν το σερί νικών με προορισμό τις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Aris – Apollon Smyrnis Live Streaming

Από την αντίπερα όχθη η Ελαφρά Ταξιαρχία μετά την απόλυση του Γιάννη Πετράκη και την έλευση του Ιταλού προπονητή, Τζιανλούκα Φέστα κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας με τον Ιωνικό. Πλέον ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία σχετικά με τον στόχο της σωτηρίας.

Στον Αρη η επικράτηση με 3-1 μέσα στο Περιστέρι αντέστρεψε το αρνητικό κλίμα. Όμως ο προπονητής Άκης Μάντζιος ζήτησε από τους παίκτες του να συνεχίσουν με το πόδι στο γκάζι και να μην υποτιμήσουν τον Απόλλωνα.
«Το παιχνίδι κρύβει παγίδες, χρειάζεται σοβαρότητα και ένταση αλλά και τα στοιχεία που είχαμε με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Όταν παίζουμε ως Αρης δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε. Αυτό διότι έχουμε μεγάλες δυνατότητες», είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Αρη στους ποδοσφαιριστές του.

Στον αγωνιστικό τομέα ο Μαντζιος ανησυχεί για την αγωνιστική ετοιμότητα των Φαμπιάνο, Μαντσίνι, Μπερτόλιο και Γκάμα.super league Live Streaming

ΑΡΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ Live Streaming

Στον Απόλλωνα το ντεμπούτο του Φέστα έφερε τον πρώτο κερδισμένο βαθμό στο πρωτάθλημα και ο Ιταλός Coach προανήγγειλε αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας σε σχέση με τον τρόπο που λειτουργούσε η ομάδα με τον Γιάννη Πετράκη.

«Παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, όμως στη συνέχεια είχαμε προβλήματα στη φυσική κατάσταση. Η ομάδα δεν είναι έτοιμη να πιέσει 90 λεπτά. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια όλων, αλλά θα βάλουμε μεγαλύτερη ένταση στις προπονήσεις μας σε σχέση με πριν», υποστήριξε ο Φέστα.

Ο Απόλλων έχει να νικήσει (2-0) στο Κλεάνθης Βικελίδης από το 2014 κι έκτοτε μετράει δύο ήττες στις λεπτομέρειες (2021 και 2017) με σκορ 1-0 και μια βαριά ήττα το 2019 με σκορ 5-0. Live Streaming

ΑΡΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΑΡΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΑΡΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News