Άρης - ΑΕΛ Live Streaming | Ζωντανά το φιλικό Άρης - Λάρισα

Άρης - ΑΕΛ Live Streaming | Ζωντανά το φιλικό Άρης - Λάρισα

Άρης – ΑΕΛ Live Streaming: Φιλικό… Σούπερ Λιγκ δίνουν απόψε ο Άρης με την ΑΕΛ (Λάρισα) στη Θεσσαλονίκη. Δείτε ζωντανά την αναμέτρηση.

Μετά το παιχνίδι με τη Σάλκε, η ομάδα της Θεσσαλονίκης κοντράρεται απόψε εντός έδρας με την ΑΕΛ, σε ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας (19:00, Novasports1).

Υπενθυμίζεται ότι και αυτό το παιχνίδι θα γίνει χωρίς την παρουσία φιλάθλων, όπως προβλέπεται από το υγειονομικό πρωτόκολλο, λόγω κορονοϊού.

Αναφορικά με τον Άρη, όσοι αγωνίστηκαν για περισσότερο από ένα ημίχρονο στο δυνατό φιλικό με την Σάλκε ακολούθησαν χθες πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά, συμπεριλαμβανομένου και του Χαβιέ Ματίγια.

Ο Μίχαελ Ένινγκ δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Έμαν, που έχει ενσωματωθεί στην αποστολή της U21 της Αυστρίας.

Ο Κριστιάν Λόπεθ αγωνίστηκε 30 λεπτά κόντρα στην Σάλκε, μόλις δύο μέρες μετά την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα.

Σήμερα, θα έχει την ευκαιρία να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, αν και ακόμα ο Μίχαελ Ένινγκ δεν έχει αποφασίσει οριστικά για τον Δημήτρη Μάνο που έχασε το φιλικό με την Σάλκε, λόγω ενοχλήσεων στο πόδι. Χθες, έκανε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα και ο Αλί Αντέμ.

Ο 20χρονος μέσος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής σήμερα, ως αλλαγή όμως, καθώς έχει χάσει μεγάλο μέρος της προετοιμασίας.

Άρης – ΑΕΛ Live Streaming | Ζωντανά το φιλικό Άρης – Λάρισα

Από την άλλη η Λάρισα κινείται ακόμη στο μεταγραφικό τοπίο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ίσως γίνει κίνηση για κεντρικό αμυντικό.

Η έλευση των Ντουρμισάι και Σπαρβ διαμορφώνουν σε μεγάλο βαθμό την ΑΕΛ της νέας σεζόν, τουλάχιστον σε ότι αφορά το κομμάτι από τα χαφ και μπροστά.

Το σκέλος που πλέον μένει ανοικτό είναι τα «μετόπισθεν», λόγω του τραυματισμού που ταλαιπωρεί τον Μάρκοβιτς και για αυτό εξετάζεται το ενδεχόμενο απόκτησης ενός επιπλέον κεντρικού αμυντικού.

Ο Σέρβος στόπερ δεν έχει πάρει μέρος στην προετοιμασία και υπολογίζεται πως θα είναι έτοιμος σε περίπου ένα μήνα, κάτι που έχει βάλει τους «βυσσινί» σε σκέψεις για το αν θα κινηθούν για ενίσχυση στον συγκεκριμένο τομέα. Πάντως η κατάστασή του δεν «μεταφράζεται» σε σίγουρη επιστροφή του στον Ολυμπιακό που ανήκει, σύμφωνα με το arenalarissa.gr.

Άρης – ΑΕΛ Live Streaming | Ζωντανά το φιλικό Άρης – Λάρισα: Λινκς για το παιχνίδι…

http://la8osapofash.com/index/live_today/0-12

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News