Άρης - ΑΕΛ Λεμεσού Live Streaming

Άρης - ΑΕΛ Λεμεσού Live Streaming

Άρης – ΑΕΛ Λεμεσού Live Streaming Live Streaming

  • 25/7/2019 – 21:30
  • Κλεάνθης Βικελίδης
  • Cosmote TV 1

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League καλείται να κάνει απόψε ο Άρης κόντρα στην ΑΕ Λεμεσού.

Σχεδόν εννιά χρόνια έχουν περάσει από το τελευταίο ευρωπαϊκό παιχνίδι του Άρη.

Ήταν 24 Φεβρουαρίου 2011, όταν οι Θεσσαλονικείς είχαν αντιμετωπίσει την Μάντσεστερ Σίτι (ήττα με σκορ 3-0) στην Αγγλία και αποχαιρετούσαν το Europa League στη φάση των «32» της διοργάνωσης.

8,5 χρόνια μετά οι «κίτρινοι» επιστρέφουν σε κορυφαίο επίπεδο, φορούν τα καλά τους και ετοιμάζονται να υποδεχθούν την ΑΕ Λεμεσού στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League (21:30, CosmoteSport 1).

[the_ad id=”309153″]

Άρης – ΑΕΛ Λεμεσού Live Streaming

Ο Σάββας Παντελίδης αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και με τα ίδια πρόσωπα που είχε χρησιμοποιήσει στο πρόσφατο φιλικό με τον Ατρόμητο.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κουέστα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σούνγκρεν, Ροζ, Βέλεθ και Κόρχουτ.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Ματίγια και ο Μπάσα, με τους Ντιγκινί και Φετφατζίδη στα πλάγια. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Τόνσο και ο Ιντέγε θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης.

Από την πλευρά τους, οι Κύπριοι αναμένεται να ξεκινήσουν με τους Βοζίνια, Αντρέ Τεϊσέιρα, Ζούνιορ, Γκοντάλ, Νιλς Τεϊσέιρα, Αβραάμ, Ζντραφκόφσκι, Γκαθτανιάγα, Αντάμοβιτς, Χουράδο και Γκαζαριάν.

[the_ad id=”309112″]

Άρης – ΑΕΛ Λεμεσού Live Streaming – Βέλεθ: «Να ξεκινήσουμε τη χρονιά με τον τρόπο που θέλουμε»

Αισιόδοξος για καλό παιχνίδι από τον Αρη και θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην ΑΕ Λεμεσού, για τα προκριματικά του Europa League, εμφανίστηκε ο αρχηγός της ομάδας, Φραν Βέλεθ.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για ολόκληρο τον οργανισμό του Αρη. Για τους οπαδούς, για εμάς, για την διοίκηση. Δεν εξαρτάται όλη η χρονιά από αυτό το παιχνίδι, αλλά είναι ένας πολύ σημαντικός στόχος για να ξεκινήσουμε με τον τρόπο που θέλουμε».

Για τον βαθμό ετοιμότητας του Αρη: «Εχουμε δουλέψει ένα μήνα, είμαστε έτοιμοι στο βαθμό που θα μπορούσαμε. Στην αρχή των φιλικών δεν ήμασταν καλά. Στο τελευταίο με τον Ατρόμητο πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα. Είμαστε στον μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας που θα μπορούσαμε για το διάστημα που βρισκόμαστε».

Για την ενότητα στην ομάδα: «Θα χρειαστούν όλοι οι παίκτες, όχι μόνο όσοι παίξουν, ακόμα και όσοι μείνουν στον πάγκο και εκτός. Ολοι μαζί ενωμένοι για να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η νίκη».

Για το τι γνωρίζει για την ΑΕ Λεμεσού: «Εχουμε μελετήσει τον αντίπαλο, όπως έκαναν και αυτοί, έχουν καλές αντεπιθέσεις το περιμένουμε, θα τους αντιμετωπίσουμε όμως. Θα είναι συμπαγής στην άμυνα, όμως εμείς θα κοιτάξουμε να επιβάλλουμε τον δικό μας τρόπο παιχνιδιού».

Για το γεμάτο «Κλεάνθης Βικελίδης» και το αήττητο ρεκόρ του Αρη στην Ευρώπη: «Δεν μας δημιουργεί άγχος ο κόσμος. Αυτό θα πρέπει να το έχει ο αντίπαλος. Εμάς μας δίνει κίνητρο ο κόσμος, εξάλλου έχουμε να χάσουμε πολλά χρόνια στην έδρα μας».

Για το γεγονός πως τα παιχνίδια γίνονται νωρίς μέσα στη χρονιά: «Αρχικά δεν θα αποτελέσει δικαιολογία το ότι τα παιχνίδια είναι νωρίς. Είναι σημαντικό που έχει παραμείνει η ομάδα και οι νέες προσθήκες μας ανέβασαν επίπεδο όπως του Ιντέγε και του Ντουάρτε, είναι αρκετά μεγάλο το ρόστερ, έχουμε ποιότητα και νομίζω ότι θα το δείξουμε. Είναι πολύ σημαντικό για μένα ότι έχουν μείνει παίκτες που έχουμε συνεργαστεί και την προηγούμενη σεζόν. Νιώθω πιο άνετος».

Για τη σημασία του αποτελέσματος: «Το σημαντικό για μένα προφανώς είναι να κερδίσουμε. Δεν με νοιάζει ο τρόπος που θα κερδίσουμε, είτε με γκολ στο 92′, είτε παίζοντας καλά, το σημαντικό είναι να κερδίσουμε».

Πρόσθεσε κλείνοντας: «Το συζήτησα και με τους συμπαίκτες μου. Για μένα θα το αντιμετωπίσω σαν κάθε παιχνίδι, σαν να είναι το τελευταίο της ζωής μου και να δώσω το 100%. Μας αρέσει να παίζουμε με τον κόσμο μας στο πλευρό μας και θα το δούνε και οι αντίπαλοί μας ότι ο κόσμος μας είναι εκπληκτικός».

Η σέντρα του αγώνα είναι προγραμματισμένο για τις 20.00, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1

Άρης – ΑΕΛ Λεμεσού Live Streaming

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση στον περιηγητή σας και βρείτε το λινκ που επιθυμείτε…

http://trgoalstv1.me/stream11.html

http://www.soccerjumbotv1.me/ch-1.html

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News