ΑΡΗΣ - ΑΕΚ Live Streaming | Superleague Play-Offs 2020/21

ΑΡΗΣ - ΑΕΚ Live Streaming

ΑΡΗΣ – ΑΕΚ Live Streaming

ΑΡΗΣ – ΑΕΚ Live Streaming:

Άρης – ΑΕΚ: Ο Άρης για το πλεονέκτημα, η ΑΕΚ για να μείνει «ζωντανή»…

Άρης και ΑΕΚ κοντράρονται στο «Κλ. Βικελίδης» στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής ημέρας των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας (11/4, 17:15).

ΑΡΗΣ – ΑΕΚ Ζωντανά

Αναμφισβήτητα το παιχνίδι είναι εξαιρετικής κρισιμότητας και για τις δύο ομάδες. Ο Άρης που είναι γηπεδούχος μετρά 54 βαθμούς και βρίσκεται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου που ξεκίνησε τη διαδικασία των πλέι οφ με την ήττα από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο(1-0), τη περασμένη αγωνιστική νίκησε εντός έδρας 2-0 τον Άστέρα.

Ο Άρης έχει ήδη μια διαφορά 6 βαθμών από την 5η ΑΕΚ και γίνεται εύκολα κατανοητό ότι αν την νικήσει και πάει στο +9 από την 5η θέση, τότε θα βρίσκεται αγκαλιά με την Ευρώπη. Το σενάριο επικράτησης των κίτρινων της Θεσσαλονίκης πληρώνει στοιχηματικά στο 2.25.Παναθηναϊκός Νέα

ΑΡΗΣ – ΑΕΚ Live

Την ίδια ώρα η ΑΕΚ πηγαίνει στην Θεσσαλονίκη για να παίξει τα ρέστα της… Η Ένωση είχε μια δύσκολη εβδομάδα καθώς μετά το βαρύ 1-5 από τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα, ήρθε η σκληρή ήττα από τον ΠΑΟΚ στον ημιτελικό κυπέλλου που έκανε την κατάσταση ακόμα πιο δύσκολη. Άλλωστε το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν στο 0-0 μέχρι το 93ο λεπτό  μέχρι που χτύπησε ο Μουργκ στη τελευταία φάση.

Μέσα σε όλα αυτά η ΑΕΚ είδε τον Παναθηναϊκό να την προσπερνά στο πρωτάθλημα και να την αφήνει εκτός ευρωπαϊκών θέσεων. Πλέον είναι ξεκάθαρο στην Ένωση ότι στο παιχνίδι με τον Αρη πρέπει να βρει τον τρόπο να πάρει αποτέλεσμα. Αν η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ φύγει με το «διπλό» από την Θεσσαλονίκη η απόδοση είναι στο 3.20!

Στα δύο φετινά παιχνίδια της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, η ΑΕΚ νίκησε 0-1 στην Θεσσαλονίκη και ο Άρης 0-2 στο ΟΑΚΑ. Live Streaming

ΑΡΗΣ – ΑΕΚ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΑΡΗΣ – ΑΕΚ

ΑΡΗΣ – ΑΕΚ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

https://pastebin.com/rPTy7aZi

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News