Αρης - ΑΕΚ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (9/10)

Αρης – ΑΕΚ Live Streaming

Αρης – ΑΕΚ Live Streaming | Aris – AEK Live Streaming: Το ματς του Άρη απέναντι στην ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (21:15), κλέβει την παράσταση από το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της Super League.

Για ακόμη μια φορά στη σεζόν ο Άρης ψάχνει αντίδραση. Οι «κίτρινοι» με την ήττα 2-0 στο Βόλο πέταξαν στα… σκουπίδια τη μεγάλη νίκη με ανατροπή (2-1) κόντρα στον Ολυμπιακό, με την οποία είχαν πάει στη διακοπή. Έτσι, καλούνται και πάλι να παίξουν ένα ματς «ζωής ή θανάτου». Προκειμένου να καλύψουν το χαμένο έδαφος στη βαθμολογία, αφού έμειναν στο -8 από την 1η θέση και τον Παναθηναϊκό.

Ο Άλαν Πάρντιου ψάχνοντας να βρει τη φόρμουλα προκειμένου η ομάδα του να αποκτήσει επιτέλους χημεία. Γι’ αυτό τον λόγο προβληματίζεται αρκετά για τα πρόσωπα της ενδεκάδας. Όλα δείχνουν πάντως πως θα καταλήξει σε 4-4-1-1 στη διάταξη. Το βέβαιο είναι πως και πάλι έχει μπροστά του γρίφο για τον παρτενέρ του Φαμπιάνο στα στόπερ.

Ο Μπράμπετς παραμένει στα πιτς, με τον Ενκουλού να έχει μικρό προβάδισμα. Από εκεί και πέρα, στη «φαρέτρα» του έμπειρου τεχνικού προστίθεται και ο Πίτερ Ετέμπο, που παρότι δεν έχει πολλές προπονήσεις στα πόδια του, δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει άμεσα.SuperLeague Ελλάδα Live Streaming

Με καλή ψυχολογία η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη με στόχο να επιβεβαιώσει την αγωνιστική της άνοδο. Ψυχολογικά η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα ανέβηκε ακόμη περισσότερο ύστερα και από το πρώτο «τρίποντο» στο νέο της γήπεδο με το 4-1 απέναντι στον Ιωνικό. Ο Αργεντινός τεχνικός, μαζί με το «διπλό» κόντρα στον Παναιτωλικό (0-2), δείχνει πως σιγά-σιγά βάζει την «σφραγίδα» του.

Θέλει τους τρεις βαθμούς και στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για να διατηρηθεί δυναμικά στη μάχη της διεκδίκησης της κορυφής, από την οποία απέχει έξι βαθμούς. Σε επίπεδο προσώπων, η τετράδα στην άμυνα (Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Μοχαμάντι) μαζί με τον Στάνκοβιτς δείχνει να «κλειδώνει». Από εκεί και πέρα ο τεχνικός της ΑΕΚ προβληματίζεται για τα πρόσωπα στη μεσαία γραμμή.

Λόγω της δυσκολίας του παιχνιδιού έχει στο μυαλό του την επαναφορά των δύο αμυντικών χαφ με την παρουσία των Γιόνσον και Σιμάνσκι. Σε διαφορετικό πλάνο θα διατηρήσει τον έναν εκ των δύο κρατώντας δίπλα τους τον Πινέδα σε ελεύθερο ρόλο. Aρης Live Streaming

Αρης – ΑΕΚ Live Streaming: Πρόστιμο η ΑΕΚ, παίρνει μέτρα η διοίκηση

Με πρόστιμο 33.000 ευρώ τιμωρήθηκε η ΑΕΚ για τα καπνογόνα που άναψαν οι οπαδοί της στο ιστορικό ματς της OPAP Arena με τον Ιωνικό. Όπως αναφέρεται στο σκεπτικό της απόφασης άναψαν 1.075 πυρσοί και δεκάδες πυροτεχνήματα.

Επίσης επισημαίνεται στο «β’ ημίχρονο παρατηρήθηκε να παρακολουθούν εντός περιμέτρου αγωνιστικού χώρου τον αγώνα όρθιοι φίλαθλοι χωρίς καμία ιδιότητα ή διαπίστευση και συγκεκριμένα : είκοσι (20) περίπου στη μπούκα μεταξύ των θυρών 37 και 39, έξι (6) έμπροσθεν των θυρών 25 και 27 (γωνίες κόρνερ) και επτά (7) έμπροσθεν των θυρών 17 και 19 (γωνίες κόρνερ)».

Ενώ υπογραμμίζεται ότι: «περαιτέρω η εγκαλούμενη ισχυρίζεται ότι το άναμμα των πυρσών συνδέεται με εκφράσεις τελετουργικού και απόδοσης τιμών στους φιλάθλους της ομάδας που έφυγαν από την ζωή. Ο εν λόγω ισχυρισμός και αληθής υποτιθέμενος δεν αίρει τον τον άδικο χαρακτήρα της παράβασης και πρέπει να της αποδοθεί η προκείμενη πράξη. Τέλος, η εγκαλούμενη ισχυρίζεται αναφορικά με την τρίτη αποδιδόμενη πειθαρχική παράβαση, ότι τα άτομα που βρίσκονταν στο χώρου του γηπέδου ήταν υπάλληλοι της με διακριτικά, τα οποία είχαν εποπτικό ρόλο. Ο εν λόγω ισχυρισμός δεν αποδεικνύεται βάσιμος, καθόσον από κανένα αποδεικτικό στοιχείο δεν προέκυψε ότι τα συγκεκριμένα άτομα δεν ήταν οπαδοί».

Τα προηγούμενα 24ωρα η Ένωση έλαβε εκατοντάδες αναφορές για ζητήματα που πρόεκυψαν στο νέο της γήπεδο. Τις κατέγραψε, τα στελέχη της ΠΑΕ τις έθεσαν στο τραπέζι και η ΠΑΕ προχωρά, ήδη, σε κινήσεις επίλυσης. Με απλά λόγια στην ΑΕΚ έχουν σηκώσει μανίκια και με σεβασμό προς τους φίλους της ομάδας προχωρούν σε δραστικά μέτρα. Και σε ένα πλάνο που κινείται σε τρεις άξονες, προκειμένου να περιοριστούν όσο το δυνατό περισσότερο οι όποιες παραλείψεις. Και να εξαλειφθούν στο μέγιστο βαθμό τα προβλήματα.AEK Live Streaming

Με Καρυπίδη η τελευταία προπόνηση

Οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν την Παρασκευή την τελευταία τους προπόνηση. Το παρών έδωσε σε αυτή και ο Θόδωρος Καρυπίδης. Μετά το ρεπό που είχε παραχωρήσει στους παίκτες του ο Άλαν Πάρντιου, οι Θεσσαλονικείς μπήκαν και πάλι σε ρυθμό προπονήσεων. Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ.

«Μετά το ρεπό της Πέμπτης, επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Η προπόνηση της Παρασκευής ήταν πρωινή. Και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με την Α.Ε.Κ. στο Κλεάνθης Βικελίδης (09/10, 21:15). Στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις τεχνικής και αμυντική τακτική. Ο Γιακούμπ Μπράμπετς έκανε θεραπεία και ξεκίνησε τρέξιμο. Αύριο, Σάββατο, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το απόγευμα στο «Δασυγένειο». και μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή της αναμέτρησης με την αθηναϊκή ομάδα».

Αρης – ΑΕΚ Live Streaming: Δεν προβληματίζεται ο Πάρντιου

Ο Βρετανός τεχνικός παρά την ήττα του τελευταίου αγώνα, παραμένει ήρεμος και σίγουρος για το μέλλον. Μιλώντας στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης ανέφερε:

Τα όσα τον προβλημάτισαν: «Ήμασταν στα χαμένα στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε ευκαιρίες αλλά πριν δεχθούμε το γκολ θα έπρεπε να είχαμε σκοράρει».

Την απόδοση του Άρη στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στο Βόλο: «Δεν μπορώ να πιστέψω πως δεν καταφέραμε να σκοράρουμε με την ποιότητα που έχουμε. Και τις ευκαιρίες που κάναμε. Μας στοίχισαν τα λάθη σε κρίσιμα σημεία και τα πληρώσαμε»

Για το πώς σκοπεύει να βελτιώσει την ομάδα μεσοεπιθετικά με βάση την ποιότητα που έχει: «Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο να βελτιωθεί. Έχουμε ποιοτικούς παίκτες και σκόρερ, το γκολ θα έρθει, δεν με προβληματίζει κάτι».

Post με… νόημα από τον Μπρούνο Άλβες, παίζεται η αριστερή πτέρυγα

Το εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ, ανέδειξε σε ανάρτησή του στα social media ο αθλητικός διευθυντής, Μπρούνο Άλβες. Ο Πορτογάλος ανήρτησε φωτογραφία μαζί με τον Λάζαρο Ρότα και τον προπονητή τερματοφυλάκων Κάρλος Ρόα. Στη λεζάντα της ανέφερε ότι η ΑΕΚ είναι οικογένεια.

Συγκεκριμένα στο μήνυμά του ο Άλβες αναφέρει: «Θετική ενέργεια και χαρά είναι όσα χρειάζονται για να πάμε μπροστά! Η ΑΕΚ είναι οικογένεια!».

Σε αγωνιστικό επίπεδο, έπειτα από την τελευταία προπόνηση, ο Αργεντινός τεχνικός είδε και τον Εχσάν Χατζισαφί να ξεπερνά την ίωση που τον κράτησε εκτός από την πρεμιέρα της «Αγιά Σοφιάς». Πλέον έχει έναν «ευχάριστο πονοκέφαλο» για το ματς με τον Αρη.

Ο Ιρανός είναι η βασική επιλογή του Αλμέιδα από το ξεκίνημα της σεζόν. Βέβαια, ο συμπατριώτης του, Μοχαμάντι που τον αντικατέστησε, πήγε αρκετά καλά απέναντι στον Ιωνικό. Και βάζει δύσκολα στον προπονητή της ΑΕΚ για την τελική του επιλογή. Πάντως, μέχρι τώρα ο Αργεντινός κρατά κλειστά χαρτιά για τα πρόσωπα και τη διάταξη που θα εμφανίσει την Ενωση.

Αρης – ΑΕΚ Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News