Αρης - ΑΕΚ Live Streaming | Aris - AEK

Αρης - ΑΕΚ Live Streaming

Αρης – ΑΕΚ Live Streaming

Αρης – ΑΕΚ Live Streaming:

Συγκλονιστικό ματς αναμένεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ανάμεσα σε Άρη και ΑΕΚ (19:30). Οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για να επαναφέρουν την ηρεμία στις τάξεις τους.

Aris – AEK Live Streaming

Ο Άρης μετά από τρία σερί ματς πρωταθλήματος και τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τη Λαμία επέστρεψε στις νίκες. Οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν 2-0 μέσα στο Αγρίνιο με δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι στο πρώτο 20λεπτο. Πλέον, θέλουν να δημιουργήσουν σερί νικών για να πλησιάσουν την 6αδα των πλέι οφ και να διεκδικήσουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο Μάντζιος μετά το διπλό επί του Παναιτωλικού έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, λέγοντας: «Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα, έχει καλούς και έμπειρους παίκτες και δεν πρέπει να τους απαξιώνουμε. Περάσαμε μια δύσκολη περίοδο, θέλω να πιστεύω όμως ότι αυτή η νίκη θα μας δώσει ώθηση».

Ο Άρης παρουσιάζει αμέτρητα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του. Και μέσα στο «σπίτι» του έχει συνηθίσει σε… γκέλες (4-3-1) ακόμα και με ομάδες χαμηλής δυναμικής. Ο Φακούντο Μπερτόγλιο δεν θα αγωνιστεί λόγω τραυματισμού, ενώ ο 30χρονος μέσος Τζέγκο πήρε μεταγραφή στην Έουπεν. Super League Live Streaming

Αρης – ΑΕΚ Live Streaming

Η ΑΕΚ μοιάζει με καζάνι που… βράζει, αφού η αναπάντεχη ήττα από τον Βόλο έφερε «γκρίνια». Πλέον, υπάρχει έντονη αμφισβήτηση προς τον προπονητή Αργύρη Γιαννίκη, με την διοίκηση να σβήνει τη φωτιά λέγοντας ότι ο προπονητής έχει την απόλυτη στήριξή μας. Η «Ένωση» στο ματς με τον Βόλο στο ΟΑΚΑ τα έκανε θάλασσα και μετά την ανάπαυλα ήταν σαν να μην μπήκε μέσα στο γήπεδο.

Ασύνδετη επιθετικά και χωρίς καμία φαντασία στο παιχνίδι της ηττήθηκε (1-2) από την ομάδα της Μαγνησίας με γκολ που ήρθε από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φαν Βεερτ. «Κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά όχι και δεύτερο. Είναι η τρίτη σερί εντός έδρας και υπάρχει τεράστια απογοήτευση», τόνισε ο Γιαννίκης. Απέναντι στον Αρη αναμένεται να επιστρέψουν στην 11αδα της Ένωσης οι Αντρέ Σιμόες και ΌγκνιενΒράνιες, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα.

Ευνοϊκή παράδοση έχει δημιουργήσει την τελευταία 2ετία η ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης, αφού μετράει 4 σερί νίκες (0-1, 1-4, 0-1, 1-3) σε ισάριθμα ματς.Live Streaming σουπερ λιγκα

Αρης – ΑΕΚ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Αρης – ΑΕΚ

Αρης – ΑΕΚ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News