Αργεί επικίνδυνα ο "πράσινος" σχεδιασμός

Αργεί επικίνδυνα ο "πράσινος" σχεδιασμός

Επικίνδυνα αργεί ο “πράσινος” σχεδιασμός στο μπάσκετ, καθώς ακόμη δεν έχουν γίνει προσθήκες στο ρόστερ.

Αντίθετα, οι “πράσινοι” έχουν επιλέξει να περιμένουν (ως πότε όμως;) τους Τζέιμς και Γκάμπριελ για την στελέχωση του ρόστερ, αν και τα μηνύματα που έρχονται -τουλάχιστον- από τον πρώτο είναι για την ώρα αρνητικά.

Ο Τάιους που είχε προταθεί στην ομάδα έκλεισε στην Μακάμπι, ο Ερτέλ στην Μπαρτσελόνα, ο Βέστερμαν και ο Κλάιμπερν στην ΤΣΣΚΑ, ενώ ο Γουάναμακερ είναι κοντά στην Φενέρ, ενώ ο Σλούκας δύσκολα θα αποχωρήσει από την Πόλη.

Καταλαβαίνουμε όλοι -λοιπόν- πως οι περιπτώσεις από το “πάνω ράφι” εξαντλούνται επικίνδυνα. Προσέξτε, όταν εννοώ “πάνω ράφι”, εννοώ πραγματικά παίκτες κλάσεις και όχι παίκτες όπως ο Ράις και ο Μπαμπ.

Συνεχίζουμε… Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει τις επαφές του για την περίπτωση του Σόνι Ουίμς, που ωστόσο για την ώρα “κολλάει” σε ένα πρόβλημα του αθλητή με την WADA.

Ακόμη, ο Τζάκσον που -επίσης- έχει ακουστεί φαίνεται ότι δεν θα μείνει για καιρό άνεργος, αφού Ολυμπιακός και Εφές τον πιέζουν για την υπογραφή του.

Ο Κιθ Λάνγκφορντ απασχολεί έντονα τον Παναθηναϊκό και οι δύο πλευρές έχουν μιλήσει, ωστόσο υπάρχει “αγκάθι” στο ότι ο Αμερικανός δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ούνικς και ή θα πρέπει να μείνει ελεύθερος ή να δεχθούν οι Ρώσοι να τον παραχωρήσουν με ένα λογικό ποσό (100-200.000 ευρώ) ως buy out.

Επιπλέον, για τη θέση “3”, ο Γιόνας Μασιούλις θα εξεταστεί από τον Παναθηναϊκό, εφόσον μείνει ελεύθερος από την Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ πάντα υπάρχει η περίπτωση του Στράτου Περπέρογλου.

Ο Ζακ Όγκαστ που επίσης απασχολεί έχει δώσει προτεραιότητα στο ΝΒΑ και δείχνει διατεθειμένος να περιμένει μήπως και βρει κάτι.

Ακόμη, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και ο Μάριο Χεζόνια θα παραμείνει στο ΝΒΑ, είτε στους Μάτζικ, είτε σε άλλο κλαμπ.

Τέλος, τα ονόματα των Όλεσον, Ντόελμαν, Μπαμπ, Μπόγρη δεν αποκλείεται να απασχολήσουν, αλλά ως εναλλακτικές λύσεις.

Ματσάρες στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών και τα «ρέστα» του Μπετατζή… Όλα τα σημερινά προγνωστικά!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News