Αρέσει ο Κονίγιο στον Στραματσιόνι

Αρέσει ο Κονίγιο στον Στραματσιόνι

Στο μετεγγραφικό στόχαστρο του Αντρέα Στραματσιόνι, για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής του Παναθηναϊκού τη νέα σεζόν, φέρεται να βρίσκεται ο Φερνάντο Κονίγιο.

Ένα ακόμη όνομα προστέθηκε στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού από την αγορά της Αργεντινής. Σύμφωνα με δημοσίευμα οι «πράσινοι» εξετάζουν την περίπτωση του επιθετικού της Τσακαρίτα, Φερνάντο Κονίγιο.

[ads2]

Ο 25χρονος επιθετικός αγωνίζεται στην Τσικαρίτα, με την οποία έχει οκτώ γκολ σε 13 ματς, στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Αργεντινής. Τα δικαιώματα του παίκτη ανήκουν στη Ροζάριο Σεντράλ, η οποία αναζητεί ομάδα για αν τον παραχωρήσει.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη επαφή μεταξύ των δυο πλευρών και μέσα στις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί το αν θα γίνει κίνηση για την απόκτηση του παίκτη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News