Άρχισαν έργα στη Λεωφόρο - Τα δεδομένα επιστροφής

Κάνουν "φτερά" τα εισιτήρια του ντέρμπι - Πόσα έχουν πουληθεί

Έτοιμη για παν ενδεχόμενο θα είναι στα μέση Σεπτέμβρη η Λεωφόρος Αλεξάνδρας με τον Παναθηναϊκό να δηλώνει ως εναλλακτική έδρα το ιστορικό γήπεδο.

Όπως ενημερωθήκατε πρώτοι από το newspao.gr, τα σχέδια της ΠΑΕ για την Λεωφόρο αφορούν το πολύ κοντινό μέλλον. Δεν αποκλείεται η ομάδα ανδρών να αγωνιστεί στο «Απόστολος Νικολαιδης» στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος λόγω της κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου στο ΟΑΚΑ .

Οι προετοιμασίες της Λεωφόρου έχουν ξεκινήσει ήδη με την Κ19 να είναι έτοιμη σε πρώτο χρόνο να εγκατασταθεί στο νέο της γήπεδο.

Ο Γιάννης Αλαφούζος προτίθεται να φέρει τον Παναθηναϊκός πίσω στη Λεωφόρο τη σεζόν 2021-2022, μέχρι να υπάρξουν εξελίξεις με το κτίσιμο ενός σύγχρονου γηπέδου. Εξάλλου, το καλοκαίρι τελειώνει και ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης έχει δεσμευτεί να μιλήσει με λεπτομέρειες για το πως θα υλοποιηθεί το πλάνο για τον Βοτανικό.

Μια από τις εκκρεμότητες του «Τριφυλλιού» για τη νέα σεζόν είναι η δήλωση της εναλλακτικής έδρας και η Λεωφόρος αυτή τη στιγμή έχει το απόλυτο προβάδισμα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News