"Καταιγίδα" η ομάδα του Μπουμάλ

"Καταιγίδα" η ομάδα του Μπουμάλ

Προπονητικό δίτερμα είχε το …μενού της απογευματινής προπόνησης του Παναθηναϊκού και ο Αντρέα Στραματσόνι έδωσε το…προνόμιο στους Μπουμάλ και Ιμπάρμπο να επιλέξουν τους συμπαίκτες του, με τον Καμερουνέζο να δικαιώνεται απόλυτα για την ομάδα που …παρέταξε στο γήπεδο.

Η ομάδα Μπουμάλ ήταν …καταιγιστική και συνέτριψε με 7-2 την ομάδα του Ιμπάρμπο.

[ads2]

Τρία γκολ πέτυχε ο Κλωναρίδης που είχε …κέφια, δύο ο Μπουμάλ ( το ένα με πέναλτι αλά Πανένκα) και από ένα οι Λουντ (φοβερό σουτ με το αριστερό) και Στάικος, ενώ για την ομάδα του Ιμπάρμπο σκόραρε το ένα γκολ ο Κολομβιανός και το άλλο ο Χουχούμης με εντυπωσιακό σουτ με το δεξί.

Ομάδα Μπουμάλ: Κοτσόλης, Ευαγγέλου, Κουτρουμπής, Στάικος, Χουλτ, Αγγελόπουλος, Λουντ, Μίγγος, Μπουμάλ, Αμπέν, Κλωναρίδης

Ομάδα Ιμπάρμπο: Στιλ, Ιβανόφ, Νάνο, Μαρινάκης, Μέστο, Βλαχοδήμος, Λεντέσμα Χουχούμης, Ιμπάρμπο, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάννης.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού το διασκέδασαν αρκετά και δεν ήταν λίγες οι στιγμές που προκάλεσαν …γέλιο. Αρχικά ο Βίκτορ Ιμπάρμπο διαμαρτυρήθηκε έντονα όταν ο …διαιτητής Μούτσι “έκλεισε” τα μάτια σε ξεκάθαρη περίπτωση πέναλτι, ενώ ο Ιταλός προπονητής τα …άκουσε και από το συμπατριώτη του, Τζιάντο Μέστο για το λάθος του. Κάποια στιγμή ρόλο …διαιτητή ανέλαβε ο Νάνο, αφού σε μια εκτέλεση φάουλ του Λεντέσμα, ο Νάνο άρχισε να μετράει με βήματα την απόσταση από τη μπάλα στο τείχος και έκανε ότι βάζει …σπρέι στο γρασίδι.

novasports.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News