Με αρχηγό τον Φώτση

Με αρχηγό τον Φώτση

Ο Αντώνης Φώτσης θα κάνει ντεμπούτο ως αρχηγός του Παναθηναϊκού την ερχόμενη Τρίτη (28/6), στην καθιερωμένη συνάντηση των ομάδων που συμμετέχουν στην Euroleague.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης δεν είναι πια κάτοικος ΟΑΚΑ, γενικώς αποσύρθηκε από την ενεργό δράση και ένα από τα θέματα, που γεννήθηκαν, αφορούσαν στον επόμενο αρχηγό του Παναθηναϊκού.

[ads2]

Αυτομάτως η σκυτάλη έπρεπε να περάσει κανονικά στον Αντώνη Φώτση, αλλά το συμβόλαιο του 35χρονου διεθνούς φόργουορντ με τους “πράσινους” έληξε. Και όσο δεν υπήρχε ανανέωση, το κενό στην αρχηγία παρέμενε.

Οχι, όμως, για πολύ, καθώς ο “Batman” συμφώνησε με την αγαπημένη του ομάδα για συνεργασία δύο ακόμη χρόνων, μέχρι το 2018.

Μάλιστα θα κάνει ντεμπούτο ως αρχηγός της ομάδας την Τρίτη (28/6) στην Βαρκελώνη, στη καθιερωμένη σύναξη προπονητών και παικτών των ομάδων, που συμμετέχουν στην Euroleague.

Sdna.gr

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News