Αρχηγική δήλωση από το Νικ Καλάθη!

Με τρέλα άλλο ένα... Πρωταθλητής Ελλάδος ΚΑΙ ΠΑΛΙ ο Παναθηναϊκός

Ο Νικ Καλάθης βγήκε μπροστά και σε δηλώσεις ενόψει του αγώνα με την Άλμπα τόνισε πως η ομάδα πρέπει να δείξει μπροστά στο κοινό της πως ξέρει πώς να παίζει καλά και πώς μαθαίνει από τα λάθη της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νικ Καλάθη:

Για την Άλμπα Βερολίνου: «Έχουν πολλά καλά και άσχημα στοιχεία. Έχουν σουτέρ, παίζουν καλά με τη μπάλα, εκμεταλλεύονται τα λάθη των αντιπάλων. Προφανώς πρέπει να παίξουμε άμυνα και να τρέξουμε στο γήπεδο, να εκμεταλλευτούμε τα μισμάτς».

Για την κατάσταση στον Παναθηναϊκό μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο: «Μόνο με έναν τρόπο μπορούμε να αντιδράσουμε. Να παίξουμε καλά στον αυριανό αγώνα και να είμαστε καλύτεροι. Μαθαίνουμε από τα λάθη που κάναμε κόντρα στον Προμηθέα, τι μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερα. Πρέπει να δείξουμε μπροστά στο κοινό μας ότι ξέρουμε πως να παίζουμε».

Για τις δυσκολίες στον Παναθηναϊκό τόσο νωρίς στη σεζόν: «Για εμάς υπάρχουν κάθε χρονιά καλές και κακές στιγμές. Το ζήτημα είναι πως αντιδράς και πως αντιμετωπίζεις το επόμενο παιχνίδι. Θα χάσεις κάποια παιχνίδια, όπου δεν θα είσαι καλός, όπως φέτος, αλλά για εμάς είναι θέμα να δείξουμε στο επόμενο παιχνίδι πως είμαστε καλύτεροι και πως μάθαμε από τα λάθη μας».


Eλέγξτε επίσης

Το απολαυστικό βίντεο της ΚΑΕ για τον MVP Καλάθη! (vid)

Καλάθης: Η αποχώρηση Γιαννακόπουλου ένας από τους λόγους που έφυγα”

Ο Νικ Καλάθης παραχώρησε μια παρατεταμένη συνέντευξη και αποκάλυψε τον βασικό λόγο που αποχώρησε από …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.