Αραούχο: «Είτε με Έλληνες είτε με ξένους διαιτητές τα αποτελέσματα είναι τα ίδια»

Αραούχο: «Είτε με Έλληνες είτε με ξένους διαιτητές τα αποτελέσματα είναι τα ίδια»

Δηλώσεις στην Cosmote Tv παραχώρησε ο Σέρχιο Αραούχο μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και αναφέρθηκε στον Βούλγαρο διαιτητή Καμπάκοφ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σέρχιο Αραούχο:

Που κρίθηκε το παιχνίδι;

“Προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο και η αλήθεια είναι ότι ο αντίπαλος δεν αισθάνθηκε άνετα με εμάς. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως στην φάση του πρώτου πέναλτι, μετατράπηκε ένα άουτ σε κόρνερ, ενώ στο δεύτερο πέναλτι που δίνεται γίνεται η φάση εκτός περιοχής. Δεν καταλαβαίνω γιατί οι ομάδες να ζητάνε ξένους διαιτητές, αφού είτε με Έλληνες είτε με ξένους τα αποτελέσματα είναι τα ίδια”.

Για το τι έλειψε στην επανάληψη; “Μας έλειψαν στο δεύτερο μέρος πολλά πράγματα. Προσπαθήσαμε να κάνουμε τις επιθέσεις μας. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Αναλαμβάνω την ευθύνη σαν αρχηγός και ζητάμε μια συγνώμη από τον κόσμο. Εγώ έχασα δύο ευκαιρίες. Πρέπει να συνεχίσουμε”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News