«Απύθμενο θράσος...»

Γιατί ο Παναθηναϊκός ζήτησε το γήπεδο της ποδηλασίας

Την αντίδραση κύκλων της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έφερε η επιθετική ανακοίνωση της ομοσπονδίας ποδηλασίας, με τους «πράσινους» να κάνουν λόγο για απύθμενο θράσος.

Απίστευτα πράγματα ζούμε για μια ακόμα φορά με φόντο τις ρημαγμένες Ολυμπιακές εγκαταστάσεις και την ομοσπονδία ποδηλασίας που θέλει να συνεχίσει απτόητη να… φεσώνει το ΟΑΚΑ και επιτίθεται στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και την προσπάθεια να δώσει λύση στο μεγάλο πρόβλημα που ταλανίζει και τη διοίκηση των εγκαταστάσεων και το κράτος.

Η «πράσινη» ΚΑΕ εδώ και χρόνια δίνει ζωή σε ολόκληρο το οικοδόμημα στο Μαρούσι, καθώς από τα χρήματα που πληρώνει για το κλειστό, ουσιαστικά συντηρεί ολόκληρες τις εγκαταστάσεις. Την ίδια ώρα που η ομοσπονδία της ποδηλασίας οφείλει στο ΟΑΚΑ το ποσό του 1 εκατομμυρίου ευρώ. Και παρόλο αυτά έχει το θράσος και βγαίνει και ζητά δημόσια να συνεχιστεί ένα τέτοιο καθεστώς που το μόνο που κατορθώνει είναι να κρατά μια ολυμπιακή εγκατάσταση μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.

Την ίδια ώρα που η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ παρουσιάζει ένα πλάνο για την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, στο οποίο ξεκάθαρα και ρητά έχει διαβεβαιώσει στις επαφές της με όλες τις πλευρές πως προβλέπεται να συνεχιστούν να καλύπτονται χωρίς κανένα πρόβλημα απολύτως οι ανάγκες των αθλητών της ποδηλασίας.

Γίνεται ξεκάθαρο, λοιπόν, πως δεν τους «καίει» το καλό του αθλήματος το οποίο εκπροσωπούν, αλλά τα δικά τους συμφέροντα και μόνο.

Πηγή: onsports

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News