Αποθέωση σε Γιαννακόπουλο για Βαρυμπόμπη: «Μας χαρίζεις πίσω τα μέρη που λατρέψαμε!»

Αποθέωση σε Γιαννακόπουλο για Βαρυμπόμπη: «Μας χαρίζεις πίσω τα μέρη που λατρέψαμε!»

Πολλά είναι τα μηνύματα που έφθασαν στον λογαριασμό του Δημήτρη Γιαννακόπουλο «dpg7000» στο Instagram, αμέσως, μετά την πρωτοβουλία της ΒΙΑΝΕΞ να συνδράμει οικονομικά για την αναδάσωση της περιοχής στη Βαρυμπόμπη.

Οι Έλληνες πολίτες είναι σοκαρισμένοι από την εξάπλωση και αναζωπύρωση της πυρκαγιάς στην περιοχή της Βαρυμπόμπης (κι όχι μόνο), με τη ΒΙΑΝΕΞ να δεσμεύεται πως θα ενισχύσει οικονομικά την προσπάθεια αναδάσωσης της περιοχής.

Απευθείας, έφθασαν στο IG του Δημήτρη Γιαννακόπουλο δεκάδες μηνύματα ευχαριστιών με τον ιδιοκτήτη της πράσινης ΚΑΕ και φαρμακοβιομήχανο να δέχεται μια άνευ προηγουμένου «επίθεση» αγάπης.

«Είσαι τεράστιος! Θα μας χαρίσεις πίσω τα μέρη που λατρέψαμε! Σε έχουμε ανάγκη, εμείς η νέα γενιά…», μερικά από τα μηνύματα που γράφτηκαν στον «DPG».

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News