Αποθέωσε τον Παναθηναϊκό ο παίκτης της Θέλτα

Αποθέωσε τον Παναθηναϊκό ο παίκτης της Θέλτα

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Παναθηναϊκός και όσα έδειξαν οι πράσινοι στο Βίγκο, ο πρώην άσος της Λίβερπουλ και1 νυν της Θέλτα, Ιάγο Άσπας, έπειτα από το πρόσφατο παιχνίδι.

Ο Ισπανός φορ είπε στη «LiveSport»:

[ads2]

-Σχετικά με την απόδοση του Παναθηναϊκού.

«Mε εξέπληξε η απόδοσή του. Ξέραμε ότι είναι ποιοτική ομάδα με ικανούς ποδοσφαιριστές και δεν πίστευα ότι θα νικούσαμε εύκολα. Οι τέσσερις ομάδες του ομίλου διαθέτουν δυνατά σύνολα και τα παιχνίδια κρίνονται στο όριο. Αυτό συνέβη και σε αυτό το παιχνίδι. Ήμασταν πιο ουσιαστικοί και νικήσαμε».

-Για το αν ήταν δίκαιο αποτέλεσμα.

«Τη διαφορά την κάνουν τα γκολ. Ο Παναθηναϊκός μας απείλησε αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Εμείς αντίθετα, σκόραρε και πήραμε τη νίκη. Αυτό είναι όλο. Είναι σχετική η συζήτηση περί δίκαιου αποτελέσματος στο ποδόσφαιρο. Μπορεί να είναι καλύτερος και να χάσεις μπορεί να είσαι χειρότερός και να νικήσεις. Συμβαίνει σε όλους».

-Για τις πιθανότητες πρόκρισης του Παναθηναϊκού.

«Έδειξε ότι είναι δουλεμένη ομάδα. Είχε συνοχή, έβγαλε συνεργασίες, και ήταν συμπαγής σε άμυνα και επίθεση. Ο Βιγιαφάνες ήταν πολύ καλός στο κράτημα της μπάλας ενώ ο Ιμπάρμπο δεν μαρκάρεται εύκολα. Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχουν γίνει δύο αγωνιστικές. Ο Άγιαξ έχει αβαντάζ με τις δυο νίκες και δείχνει ο πιο αποτελεσματικός μέχρι τώρα. Αλλά ούτε ο Παναθηναϊκός έχει αποκλειστεί. Μπορεί να κάνει δύο νίκες με τη Σταντάρ. Εμένα πάντως με απασχολεί μόνο η Θέλτα».

ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Δείτε εδώ…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News