Αποθέωσε Πασκουάλ ο Σίτο Αλόνσο

Αποθέωσε τον Εξάστερο ο προπονητής της Μπασκόνια

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα Σίτο Αλόνσο αποθέωσε τον Τσάβι Πασκουάλ σε συνέντευξή του πριν από το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά:

«Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ έμπειρους και αθλητικούς παίκτες και για να κερδίσουμε αύριο θα πρέπει να κάνουμε σωστά τα περισσότερα πράγματα. Ως ομάδα, είμαι σίγουρος πως θα είμαστε ακόμα καλύτεροι τις επόμενες εβδομάδες, αλλά τώρα πρέπει να αποδείξουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και στους αγώνες της Euroleague πέρα από αυτούς του πρωταθλήματος. Από την περσινή χρονιά, όλοι έχουν μάθει να μην βιάζονται, αλλά και να μην έχουν μεγάλες κοιλιές στην απόδοσή τους».

Όσον αφορά τον Τσάβι Πασκουάλ, είπε:

«Θυμάμαι ότι σχεδόν πάντα καταφέρνει να με εκπλήξει και υπάρχει μεγάλος αλληλοσεβασμός ανάμεσά μας. Προετοιμάζουμε τα παιχνίδια ο καθένας με τον δικό του τρόπο, αλλά υπάρχουν κάποια περιθώρια για εκπλήξεις. Έχει βαδίσει σε έναν σπουδαίο δρόμο ως επαγγελματίες, αφού κάνει τα πάντα με πειθαρχία ανεξαρτήτως χώρας και ομάδας. Αυτός είναι ο λόγος που έγραψε ιστορία με την Μπαρτσελόνα». 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News