Αποθέωσε Παναθηναϊκό ο Τριποτσέρης

Αποθέωσε Παναθηναϊκό ο Τριποτσέρης

Ο Παναθηναϊκός πάει για μεγάλα πράγματα φέτος σύμφωνα με τον κεντρικό αμυντικό του Λεβαδειακού, Θοδωρή Τριποτσέρη που χαρακτήρισε απίστευτο το υλικό του “τριφυλλιού”.

Μιλώντας στη “Nova” ο Τριποτσέρης εκτίμησε ότι το “τριφύλλι” πηγαίνει φέτος για μεγάλα πράγματα, καθώς διαθέτει απίστευτο, όπως το χαρακτήρισε, έμψυχο υλικό.

[ads2]

“Ξέραμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος και ότι το έργο μας θα ήταν πολύ δύσκολο.

Ο Παναθηναϊκός έχει απίστευτο υλικό φέτος! Είχαμε δει τα ματς που έδωσε στα προκριματικά της Ευρώπης, αλλά ίσως φοβηθήκαμε λίγο παραπάνω και αυτό φάνηκε από το πως ξεκινήσαμε το ματς.

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται να πηγαίνει για μεγάλα πράγματα φέτος, εμείς είμαστε μία καινούρια ομάδα. Είμαστε ακόμα στην αρχή, ήταν η πρώτη αγωνιστική, θα παλέψουμε και δεν τα παρατάμε” τόνισε χαρακτηριστικά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News