Αποθέωσε Παναθηναϊκό και ΟΑΚΑ ο Κάρολ

Αποθέωσε Παναθηναϊκό και ΟΑΚΑ ο Κάρολ

Ο Τζέισι Κάρολ έπλεξε το εγκώμιο του Παναθηναϊκού, τονίζοντας ότι πρόκειται για ομαάδα που βγάζει μεγάλη ενέργεια στο παιχνίδι της και θα δυσκολέψει τη Ρεάλ Μαδρίτης, κάνοντας παράλληλα ειδική μνεία στο ΟΑΚΑ.

«Είμαστε χαρούμενοι με την δουλειά που έχουμε κάνει μέχρι τώρα, γνωρίζοντας πως έχουμε μία μεγάλη πρόκληση μπροστά μας. Προετοιμαζόμαστε για αυτή τη στιγμή για δύο εβδομάδες και θα αντιμετωπίσουμε τη σειρά με αισιοδοξία. Ταξιδεύουμε στην Αθήνα με την θέληση να κερδίσουμε, δεν μας ενδιαφέρει αν αγωνιζόμαστε εκτός. Το ΟΑΚΑ είναι μία δύσκολη έδρα αλλά είναι πιθανόν να κερδίσουμε εκεί.

Στα αθλήματα όλοι μπορούν κερδίσουν τους πάντες, η εμπειρία είναι που μετράει. Όλοι έχουμε παίξει σε σημαντικά παιχνίδια σε Euroleague και Final- four. Έχουμε ξαναπεράσει από αυτό το δρόμο οπότε ξέρουμε πως είναι. Ο Παναθηναϊκός είναι μία σκληρή ομάδα, πολύ ενεργητική και έχουν ένα προπονητή που έχουμε αντιμετωπίσει πολλές φορές. Είναι ένας αντίπαλος που γνωρίζουμε και θα είναι δύσκολος να τον κερδίσουμε», είπε ο Κάρολ

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News