Αποθέωσε Μπουζούκη, Χατζηγιοβάνη, Μαυρομμάτη και Εμμανουηλίδη ο Φύσσας!

«Κατεβαίνει» στις εκλογές ο Φύσσας

Ο Τάκης Φύσσας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Total Football” του OPEΝ και αποθέωσε τέσσερις μικρούς του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά:

Για την τακτική του Δώνη κόντρα στην ΑΕΚ: «Η ομάδα έχοντας τρία ντέρμπι στη σειρά και αφού ξεκίνησε όχι καλά κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο προπονητής θεώρησε πως είναι σημαντικό και για την ψυχολογία της ομάδας να τη θωρακίσει με αυτούς που έβλεπε πως ήταν κατάλληλοι για το παιχνίδι. Άλλωστε, υπάρχει και ο στόχος της πέμπτης θέσης. Θεώρησε ίσως πως κάποιος ποδοσφαιριστής του κάνει για το συγκεκριμένο ματς καλύτερα από τον Χατζηγιοβάνη».

Για τα παιδιά της πρώτης ομάδας που βγήκαν από την Ακαδημία: «Έχω πολλά να πω για τον Φάνη, είναι ένα παιδί που πληγώθηκε νωρίς. Είναι μαχητής. Ο Χατζηγιοβάνης είναι ένα αστείρευτο ταλέντο, η πεμπτουσία του ποδοσφαίρου. Αν έχει σωστή νοοτροπία θα πάει πολύ μπροστά. Ο Μπουζούκης είναι έντονο ταμπεραμέντο, παίκτης με κότσια. Θέλει δουλειά ακόμα και θα την κάνει. Ο Εμμανουηλίδης επίσης πέρασε δύσκολα και ίσως είναι το παιδί με τα περισσότερα προσόντα. Πρέπει, όμως, να ισορροπήσει. Είναι σφαίρα, σφεντόνα».

Για το φετινό πρότζεκτ του Παναθηναϊκού: «Πως να πείσουμε κάποιον ότι το κάναμε κατ’ επιλογήν. Είναι επιλογή τους όμως να παίζουμε έτσι με τα παιδιά των Ακαδημιών. Αυτό που γίνεται τη φετινή χρονιά, τα παιδιά περνάνε ένα δεύτερο γύρο δύσκολα. Τώρα τους βλέπω όλους πιο προβληματισμένους αλλά έχουν φιλοδοξίες. Μου αρέσει να ακούω τον Δώνη να κάνει αυτοκριτική».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News