Αποθέωσε κόσμο και Πιτίνο στις πρώτες του δηλώσεις ο Πέιν!

Αποθέωσε κόσμο και Πιτίνο στις πρώτες του δηλώσεις ο Πέιν!

Παίκτης του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ είναι και πάλι ο Άντριαν Πέιν…

Ο Αμερικανός σέντερ μίλησε στο paobc.gr εκφράζοντας την ανυπομονησία του να επιστρέψει στην Αθήνα προκειμενου να αγωνιστεί μπροστά στον κόσμο του τριφυλλιού και να συνεργαστεί με τον Ρικ Πιτίνο:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που επιστρέφω στον Παναθηναϊκό και που θα αγωνιστώ ξανά στο ΟΑΚΑ, μπροστά σε αυτόν τον φανταστικό κόσμο», δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

«Έχω ήδη παίξει σε αυτή την ομάδα, ξέρω πολλά για αυτή και το διάστημα που ήμουν εκεί πέρυσι ήταν αρκετό για να δεθώ με τον Παναθηναϊκό, με τον κόσμο του, με τον οργανισμό γενικότερα αλλά και την Ελλάδα, όπου μου έλειψε να οδηγώ στους δρόμους της. Τα λάτρεψα όλα αυτά, όπως επίσης και τις προσδοκίες που μου δημιούργησαν και οι οποίες παραμένουν εξίσου μεγάλες τώρα που θα παίξω ξανά με τα πράσινα».

Αναφορικά με τον Ρικ Πιτίνο και τους στόχους του, είπε: «Είμαι επίσης ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ υπό τις οδηγίες του Ρικ Πιτίνο, ενός μυθικού Hall of Famer και ενός προπονητή που είναι γεννημένος νικητής. Είμαι κι εγώ έτοιμος για νίκες. Πάμε πράσινοι!».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News