Αποθέωσε Γκιστ ο Καλάθης

Αποθέωσε Γκιστ ο Καλάθης

Για το προσεχές παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο μίλησε ο Νικ Καλάθης, ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε και στην επιστροφή του Γκιστ, τονίζοντας ότι η προσφορά του στην ομάδα είναι πολύ σημαντική.

Αναλυτικά όσα είπε ο Καλάθης

Για το παιχνίδι με την Αρμάνι «Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε, ιδίως εντός έδρας. Αν έχετε δει τα παιχνίδια τους, θα ‘χετε δει πως είναι μαχητικοί σε όλα, τα περισσότερα στην έδρα τους ήταν κλειστά. Είναι σκληρή ομάδα, με καλό προπονητή και καλούς παίκτες. Αλλά κάθε παιχνίδι στην Ευρωλίγκα είναι δύσκολο, είτε με τον τελευταίο είτε με τον πρώτο. Πρέπει να είμαστε αυτοί που πρέπει»

Για την επιστροφή του Γκιστ «Είναι μεγάλη βοήθεια για εμάς, κάνει πολλά στο παρκέ. Είναι καλό να είμαστε υγιείς, να είμαστε στο 100%. Μπορούμε να ‘χουμε διαφορετικά σχήματα, να κάνουμε διάφορα πράγματα. Προσωπικά για εμένα, ο Τζέιμς είναι παίκτης του πικ εντ ρολ, πάει με δύναμη προς το καλάθι. Αλλά δεν είναι μόνο πως τελειώνει τα alley-oops, το σημαντικό είναι πως δημιουργεί ελεύθερα σουτ για τους συμπαίκτες του. Μας βοηθά πολύ».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News