Αποθέωσε Μπεργκ: Είναι φανταστικός

Αποθέωσε Μπεργκ: Είναι φανταστικός

Ο Γιον Γκουιντέτι πέτυχε το πρώτο του γκολ με την εθνική Σουηδίας κι αποθέωσε τον συμπαίκτη του και φορ του Παναθηναϊκού, Μάρκους Μπεργκ.

Ο φορ του Παναθηναϊκού, Μάρκους Μπεργκ, ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα της εθνικής Σουηδίας – πλάι στον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς – για τη φιλική αναμέτρηση (3-0) απέναντι στην αντίστοιχη της Ουαλίας, παραχωρώντας τη θέση του στον Γιον Γκουιντέτι, στο 76ο λεπτό.

[ads2]

Στις δηλώσεις του μετά τη λήξη του ματς, ο 24χρονος φορ της Θέλτα αποθέωσε τον επιθετικό του Παναθηναϊκού: “O Έρικ (Χάμρεν) φτιάχνει την ομάδα κι έχει πει ότι θα ξεκινήσει τον Μπεργκ δίπλα στον Ιμπραχίμοβιτς. Έδειξα ότι μπορώ να είμαι επικίνδυνος. Δημιούργησα πολλές ευκαιρίες.

Ο Μάρκους είναι φανταστικός παίκτης. Το μόνο πράγμα που μπορώ να κάνω είναι να παίρνω την ευκαιρία όταν μου δίδεται”, υποστήριξε ο Γιον Γκουιντέτι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News