Αποσύρθηκε ο Αρκάντιους Μάλαρτζ (pic)

Αποσύρθηκε ο Αρκάντιους Μάλαρτζ (pic)

Σε ηλικία 41 ετών αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο ο πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Αρκάντιους Μάλαρτζ.

Ο Πολωνός τερματοφύλακας είχε μια πετυχημένη πορεία στην Ελλάδα, ψηφίστηκε ως ο καλύτερος γκολκίπερ της Superleague τη σεζόν 2006-2007, εν συνεχεία, πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό και δεν τα πήγε άσχημα με 10 clean sheets σε 16 συμμετοχές με το Τριφύλλι.

«Λατρεύω το ποδόσφαιρο, αλλά η αγάπη για την οικογένειά μου είναι μεγαλύτερη από αυτήν. Ήρθε η ώρα να μείνω στο σπίτι. Όλα τα χρόνια της καριέρας μου, υπήρξαν σκαμπανεβάσματα, αλλά το πιο σημαντικό πράγμα ήταν πάντα ότι προσπαθούσα και δεν τα παράτησα ποτέ.

Είμαι πολύ χαρούμενος. Ευχαριστώ την οικογένειά μου, όλους τους προπονητές μου, ευχαριστώ τους παίκτες, τους φίλους και εσάς, τους οπαδούς, που ήσασταν μαζί μου όχι μόνο στα καλά, αλλά και στα άσχημα. Με εκτίμηση! Ήρθε η ώρα για κάτι νέο».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News