Αποστολάκης: «Στον Παναθηναϊκό έχει γίνει ένας πειραματισμός και αυτό φαίνεται»

Αποστολάκης: «Στον Παναθηναϊκό έχει γίνει ένας πειραματισμός και αυτό φαίνεται»

Στην τωρινή κατάσταση του Παναθηναϊκού και το τι έχει επιδράσει σε αυτή, αναφέρθηκε ο Στράτος Αποστολάκης.

Ο παλαίμαχος άσος των γηπέδων, υπογράμμισε επίσης πως αυτά που έκαναν οι Πράσινοι με τον Δώνη λάμβαναν της εμπιστοσύνης όλων, ενώ μίλησε και για τον Τσάβι Ρόκα.

Αναλυτικά όσα είπε στον OVER FM:

Αναφερόμενος στην πορεία του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια, αλλά και στην εκκίνηση του φετινού πρωταθλήματος ο πρώην διεθνής παίκτης σχολίασε πώς υπάρχουν πράγματα που δεν έχουν λειτουργήσει σωστά.

«Είμαι προβληματισμένος, επειδή είμαι απέξω από όλο αυτό που συμβαίνει. Έχουν γίνει τόσα πολλά πράγματα, σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα. Πολλά δεν έχουν λειτουργήσει όπως έπρεπε. Θα μπορούσε να ήταν ανταγωνιστικός ο Παναθηναϊκός άλλα έχει γίνει ένας πειραματισμός και αυτό φαίνεται…»

Οι συνεχόμενες αλλαγές στον Παναθηναϊκό, σε όλα τα επίπεδα, έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στην εικόνα της ομάδας. Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής επισήμανε πώς με τις πολλές ανακατατάξεις, δεν είναι δυνατό να βρει ρυθμό η ομάδα.

«Όταν κάποιος δεν γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες του ελληνικού ποδοσφαίρου και του Παναθηναϊκού, μπορεί να την… πατήσει. Στην προκείμενη περίπτωση, αυτό αφορά τον Ισπανό τεχνικό διευθυντή Τσάβι Ρόκα. Από τον Παναθηναϊκό, μονό μερικά παιδιά μπορούν να διακριθούν και να αποτελέσουν το μέλλον του συλλόγου».

Πολλά από τα νεαρά και ταλαντούχα παιδιά στον Παναθηναϊκό δεν παίρνουν την ευκαιρία να αγωνιστούν στην πρώτη ομάδα. Αντίθετα αποχωρούν και σε βάθος χρόνου ζημιώνεται ο σύλλογος. Σε αυτό στάθηκε ο Στράτος Αποστολάκης..

«Αν αυτό μπορούσε να γίνει σε μια ομάδα, που μπορεί να αλλάζει κάθε χρόνο το ρόστερ της, θα γινόταν πιο εύκολα. Αυτό που έκανε ο Παναθηναϊκός με τον Δώνη λειτούργησε και απολάμβανε της εκτίμησης όλων. Ο Παναθηναϊκός και πριν και μετά την εποχή μου ήταν μια ελληνική ομάδα, με πολλούς Έλληνες παίκτες. Θα πρέπει να εκπαιδευτούν οι μικροί σε ηλικία παίκτες για να μπορέσει η ομάδα να έχει επιτυχίες τα επόμενα χρονιά».

Όσον αφορά στο «καυτό» θέμα της ημέρας, αυτό με τον Σιόβα και το τέλος του από την εθνική ομάδα, ο πρώην παίκτης και προπονητής των «πράσινων» κατέθεσε τη δική του άποψη…

«Μπορεί να είχα αντιδράσει έτσι και εγώ κατά το παρελθόν. Οι παίκτες πρέπει να παίζουν στην Εθνική. Δεν πρέπει να σε νοιάζει ποιος είναι δίπλα σου. Εσύ οφείλεις να δώσεις τα πάντα για το εθνόσημο. Η Εθνική απέδειξε ότι ξαναρχίζει από την αρχή και είμαι υπέρ της νέας προσπάθειας. Κάνει κακό συνολικά στην ομάδα να αναφέρει κάποιος δημόσια κάτι που νομίζει πώς είναι σημαντικό».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News