Αποστολάκης: Η ατάκα σε Δώνη για «αντίο»

Αποστολάκης: Η ατάκα σε Δώνη για «αντίο»

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, ανακοίνωσε την απόκτηση του 20χρονου δεξιού μπακ, Κώστα Αποστολάκη, ο οποίος μένει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό.

Το συμβόλαιο του 20χρονου δεξιού μπακ του Παναθηναϊκού εκπνέει στο τέλος της σεζόν και ήταν ελεύθερος να υπογράψει καθώς απέρριψε την πρόταση του τριφυλλιού.

“Θα σας αποκαλύψω την πρώτη μεταγραφή του Κώστα Αποστολάκη. Ο ποδοσφαιριστής μπορούσε να υπογράψει γιατί λήγει το συμβόλαιο του και το έκανε. Είναι νεαρός ποδοσφαιριστής, κάτω των 22, είναι και παίζει σε περισσότερες από μία θέσεις. Είναι η πρώτη μεταγραφή”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πρόδρομος Πετρίδης.

Από την πλευρά του ο παίκτης θέλησε να ευχαριστήσει προσωπικά το Γιώργο Δώνη. «Σε ευχαριστώ κόουτς» του είπε ο παίκτης -σύμφωνα με την Πράσινη- διότι ο Δώνης ήταν εκείνος που τον καθιέρωσε και τον βελτίωσε.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News