«Απορρίψαμε μεγαλύτερες προσφορές για τον Παναθηναϊκό»

«Απορρίψαμε μεγαλύτερες προσφορές για τον Παναθηναϊκό»

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, σε μια επένδυση για το μέλλον προχώρησε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος απέκτησε τον 17χρονο Αιγύπτιο Μπιλάλ Μαχάρ.

Ο πατέρας του παίκτη, λίγο μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής ανέφερε:

«Έχουμε ολοκληρώσει όλες τις διαδικασίες για τη μεταφορά του Μπιλάλ στον Παναθηναϊκό για να ξεκινήσει την επαγγελματική του σταδιοδρομία μετά από μια περίοδο στους Arab Contractors.

Έχουμε επιλέξει τον Παναθηναϊκό για τον Μπιλάλ για να ξεκινήσει το επαγγελματικό του ταξίδι και να συνεχίσει να αναπτύσσεται χωρίς μεγάλη πίεση. Αν και έχουμε λάβει υψηλότερες προσφορές από γαλλικούς και ισπανικούς συλλόγους, θεωρούμε πως αυτό είναι το βήμα που είναι κατάλληλο για αυτόν, σε αυτό το στάδιο.

Οι Arab Contractors παραμένουν το πρώτο μας σπίτι και όλοι έχουν ασχοληθεί με την ιδέα του επαγγελματισμού Μπιλάλ θαυμάσια, και ευχαριστούμε για αυτό. Ως ένα είδος αφοσίωσης στο σύλλογο συμφωνήθηκε με την ελληνική ομάδα, τον Παναθηναϊκό, η Arab Contravrots να πάρει το 20% της αξίας της μεταπώλησης του Μπιλάλ σε οποιοδήποτε άλλο σύλλογο στο μέλλον».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News