«Απορούν στον Παναθηναϊκό για τις φωνές της ΑΕΚ, η διαιτησία ήταν 50αρίσια»!

Παράπονα για τη διαιτησία η ΑΕΚ: «Έχουν γίνει απίστευτα πράγματα»

Ο Τάσος Νικολογιάννης μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την απορία από πλευράς Παναθηναϊκού για τις φωνές της ΑΕΚ σχετικά με τη διαιτησία του Βούλγαρου ρέφερι Καμπάκοφ στο ντέρμπι και τα δύο πέναλτι.

Όπως είπε ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού», «υπάρχει τρομερή απορία στον Παναθηναϊκό για τις φωνές της ΑΕΚ» και σχολίασε: «Η διαιτησία ήταν 50αρίσια. Πρόκειται για δύο πεντακάθαρες περιπτώσεις πέναλτι! Στην πρώτη, ο Χατζισαφί έχει σηκώσει το χέρι του και στη δεύτερη φαίνεται καθαρά ότι η παράβαση είναι μέσα στην περιοχή. Οι άνθρωποι, που θέλουν να βλέπουν ποδόσφαιρο χωρίς πράσινα, κόκκινα ή κίτρινα μάτια, είδαν έναν διαιτητή να σφυρίζει το ίδιο και για τις δύο ομάδες.

Υπάρχει, λοιπόν, μεγάλη απορία στον Παναθηναϊκό γιατί η ΑΕΚ και όλοι οι γύρω από την ΑΕΚ αντί να δεχθούν ότι έγινε ένα φοβερό παιχνίδι, που το κέρδισε η ομάδα, που είχε και τις περισσότερες ευκαιρίες, και που πήρε μία νίκη, η οποία δεν αμφισβητείται, κάθεται και ασχολείται με τη διαιτησία.

Αν αυτά τα πέναλτι γινόντουσαν από την απέναντι πλευρά και δεν δίνονταν, η ΑΕΚ θα είχε βγάλει πέντε ανακοινώσεις! Δεν υπάρχει αμφισβήτηση ούτε καν από το VAR»!

Ακούστε αναλυτικά το ρεπορτάζ από τον Τάσο Νικολογιάννη:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News