Απόψε υπογράψατε το τέλος σας!

«Κα«Καλύτερα να μην κάναμε υπομονή, οδήγησαν τον Παναθηναϊκό στον κατήφορο...»

Η υπομονή τελείωσε! Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί ίχνος τσίπας, σπιθαμή αξιοπρέπειας από ορισμένους, ενώ κάθε ελπίδα για σωτηρία του Παναθηναϊκού μας από αυτόν που «έφυγε» και τον άλλον που φέρνει Άραβες καβάλα στις καμήλες από την έρημο έχει πάψει να υπάρχει…

Το κουτόχορτο ο κόσμος του Παναθηναϊκού ούτε καν το μυρίζει πλέον. Ανοχή τέλος. «Κύριοι» ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ! Αν έχετε την αξιοπρέπεια φύγετε… χτες. Και μην ξεχάσετε να πάρετε και τους φίλους σας, αυτούς που παίζουν παιχνίδια στις πλάτες της ομάδας μας.

Εδώ και μήνες είναι άγνωστο που έχουν πάει τα εκατομμύρια της θητείας σας, τα λεφτά του κόσμου μπήκαν σε… μαύρη τρύπα, ενώ εσκεμμένα κωλυσιεργείτε τις διαδικασίες σε ανθρώπους που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Παναθηναϊκό! Έχετε καταντήσει τον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας μαγαζάκι σας και δυστυχώς ακόμα ζείτε στο… απυρόβλητο.

Το θυμό, τη στεναχώρια και την οργή του κόσμου δεν την έχετε νιώσει κι αυτό δεν είναι απειλή, αλλά η σκληρή πραγματικότητα. Το αποψινό φιάσκο ήταν το τελευταίο σας. Δεν μπορεί κανείς πια να ανεχτεί αυτή την κατάσταση. Βγείτε να μιλήσετε και παραιτηθείτε. Φύγετε πραγματικά, όχι «φεύγω», αλλά είμαι ενεργό μέλος. Όχι «βάλτε πλάτη» και άλλες φρούδες ελπίδες στον πράσινο λαό.

Ο Παναθηναϊκός μας δεν θα ξεφτιλίζετε στις επαρχίες, ο Παναθηναϊκός μας δεν θα είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης του ελληνικού πρωταθλήματος σε προσκήνιο και παρασκήνιο, ο Παναθηναϊκός μας δεν θα ξαναγίνει πιόνι στα πολιτικά σας παιχνίδια! Βάλτε το καλά στο μυαλό σας.

Ο μοναδικός παντελονάτος που ήρθε και νοιάζεται πραγματικά από τον Παναθηναϊκό είναι ο ΜΑΓΚΑΣ ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Αυτόν τον άνθρωπο τον πουλήσατε ουκ ολίγες φορές, αλλά εκείνος βράχος! Παλεύει με φυσοκάλαμα, αλλά έχει τα @ρχιδι@ και κάθεται και παλεύει. Αυτό που εισπράττει είναι κοροϊδία, ψέματα και… θάψιμο κάποιων που έχουν φύγει, αλλά φροντίζουν να τον καρφώνουν πισώπλατα ακόμα.

Οι μάσκες αργά ή γρήγορα θα πέσουν. Στόχος σας είναι να πέσουν όταν έχετε ολκληρώσει το έργο σας να διαλύσετε τον Παναθηναϊκό! Ας φροντίσουμε, όμως, όλοι μας να επιταχυνθεί η απομάκρυνσή σας και να σώσουμε το σύλλογο.

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕ, χωρίς εσάς όμως!

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News