Απόντος Χεζόνια, ο Παπαπέτρου καλείται να κάνει αυτό που... πρέπει!

Στο τέλος μιλάει ο Παναθηναϊκός! Πρόκριση στον τελικό...

Ο Μάριο Χεζόνια απάντησε αρνητικά στην πρόταση ανανέωσης του Παναθηναϊκού κάτι που σημαίνει ότι ο Ιωάννης Παπαπέτρου θα έχει μπόλικο χώρο την επόμενη σεζόν να λάμψει δίχως να…τρακάρει με τον συμπαίκτη του.

Υπάρχουν άλλωστε και οι Σαντ Ρος, Μαντζούκας για να πάρουν λεπτά στο 3, με τον κάπτεν για πρώτη φορά στην καριέρα του να έχει την ευκαιρία να νιώσει κάπου σταρ. Ήδη είναι πολύ σημαντικός, το νιώθει , το απολαμβάνει και πόσο κρίμα αλήθεια που η περσινή του σεζόν (η ωριμότερη της καριέρας του) έγινε ενώπιον άδειων εξεδρών.

Στα 27 του ο τύπος έδειξε πίστη στο project κάτι που μέτρησε πολύ στους οπαδούς.

Ο αρχηγός αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό από το 2018, έκτοτε έχει εξελιχθεί σε έναν από τους σημαντικότερους παίκτες των πρωταθλητών Ελλάδας.

Κατά την περσινή σεζόν μέτρησε 12.9 πόντους, 3.7 ριμπάουντ και 2.4 ασίστ μέσο όρο σε 23 λεπτά συμμετοχής στην Stoiximan Basket League, όπου αναδείχθηκε μάλιστα και MVP, ενώ αναδείχθηκε MVP και του τελικού Κυπέλλου.

Στην Euroleague οι αντίστοιχοι αριθμοί του ήταν 12.1 πόντοι, με 36% από το τρίποντο, 4.1 ριμπάουντ και 2.4 ασίστ. Ήταν ο τρίτος σκόρερ του τριφυλλιού, πίσω από Νέντοβιτς-Χεζόνια, ο τρίτος καλύτερος ριμπάουντερ και ο τέταρτος στη σειρά πασέρ.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News