To απόλυτο ντέρμπι στη Σούπερ Λίγκα, 8-8 στην ψηφοφορία!

Σε απόλυτο ντέρμπι εξελίσσεται η γενική συνέλευση της Σούπερ Λίγκας, καθώς στην ψηφοφορία για το αν θα διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου οι ψήφοι ήταν 8-8.

Λευκό ψήφισε η ΕΠΟ!

[ads2]

Οι συσχετισμοί στην Σούπερ Λίγκα έχουν αλλάξει και αυτό αποδείχθηκε για ακόμα μία φορά στο Δ.Σ που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη.

Στο αίτημα των ομάδων της «συμμαχίας» για την διεξαγωγή εκλογών για τον νέο πρόεδρο του συνεταιρισμού το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο με ψήφους 8-8, κάτι που αποδεικνύει πως πλέον έχουν αλλάξει οι ισορροπίες!

Το αίτημα προήλθε από τις ομάδες της συμμαχίας και υπέρ της εκλογής προέδρου στο σημερινό Δ.Σ της Σούπερ Λίγκας ήταν οι Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ξάνθη, ΠΑΣ Γιάννενα, Πλατανιάς, Παναιτωλικός, Βέροια.

Οι ομάδες που ψήφισαν κατά της εκλογής προέδρου στο σημερινό Δ.Σ ήταν ο Ολυμπιακός, ο Αστέρας Τρίπολης, ο Ατρόμητος, ο Ηρακλής, ο Πανιώνιος, ο Λεβαδειακός, η Κέρκυρα και η Λάρισα, ενώ λευκό ψήφισε η ΕΠΟ!

Για να «περάσει» το αίτημα και να διεξαχθούν εκλογές απαιτούνταν βάσει καταστατικού εννέα ψήφοι και εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου την επόμενη Τετάρτη θα υπάρξει νέο Δ.Σ για το θέμα του προέδρου της Λίγκας.

πηγή: sdna.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News