Απολογήθηκε ο Δώνης: Τι είπε μέσω του δικηγόρου του

Δώνης στη συνέντευξη Τύπου: "Χατζηγιοβάνης και με Νταμπίζα..."

Εκδικάστηκε πριν από λίγο η υπόθεση της αποβολής του Γιώργου Δώνη στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκού στην Τούμπα.

Ο Γιώργος Δώνης εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο του «τριφυλλιού» Αλκιβιάδη Παπαντωνίου.

Στη διάρκεια της αγόρευσής του, ο κ. Παπαντωνίου είπε μεταξύ άλλων:

«Κατά κοινή ομολογία υπάρχουν φέτος πολλά διαιτητικά σφάλματα σε βάρος του Παναθηναϊκού. Έχει δημιουργηθεί μια εικόνα μη ισότιμης μεταχείρισης.

Όταν έγινε η φάση πέναλτι στις καθυστερήσεις, ο Δώνης πήγε να διαμαρτυρηθεί προς τον τέταρτο διαιτητή. Δεν τον έσπρωξε, τον ακούμπησε. Εσφαλμένα. Ήταν λάθος και τιμωρήθηκε με την αποβολή του. Είναι ανθρώπινη όμως η αντίδρασή του. Τον ακούμπησε στο χέρι μεταφέροντας τα παράπονά του. Αγανάκτησε βλέποντας ότι για μια ακόμη φορά έγιναν τα ίδια.

Έχουμε μια στιγμιαία πράξη. Δεν τον απώθησε. Δεν έχουμε ύβρεις, δεν έχουμε βιαιοπραγία. Και έχουμε άμεση συμμόρφωση με την απόφαση του διαιτητή να τον αποβάλλει.

Είναι άνθρωπος και ο ίδιος. Έχει υπομείνει τόσα. Και στιγμιαία είχε μια λάθος αντίδραση. Υπάρχει δικαιολογημένη αγανάκτηση».

Η απόφαση αναμένεται εντός της ημέρας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News