Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΟΚ Live Streaming: Ζωντανά εδώ | Κανάλι

Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΟΚ Live Streaming: Ζωντανά εδώ | Κανάλι

Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΟΚ Live Streaming: Ζωντανά εδώ | Κανάλι

Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΟΚ Live Streaming: Μετά τον θρίαμβο επί της Αϊντχόβεν με 4-1 στο γήπεδο της Τούμπας ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στη Ριζούπολη απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, δίχως να έχει περιθώρια απώλειας βαθμών.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία έδειξε το καλύτερο της πρόσωπο μεσοβδόμαδα κόντρα στην Αϊντχόβεν, και την «καθάρισε» με 4 γκολ σε 18 λεπτά!

Το πρωτάθλημα, όμως, είναι άλλη ιστορία κι ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα επιδιώξει να πάρει ακόμη ένα «διπλό», μετά από εκείνο επί του Παναιτωλικού (1-3) στην έδρα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ προπονήθηκε και ο Αντρέ Βιεϊρίνια , ο οποίος το προηγούμενο διάστημα ήταν εκτός λόγω Covid 19.

Παράλληλα, ο Πάμπλο Γκαρσία δεν υπολογίζει στους τραυματίες Δημήτρη Γιαννούλη και Ενέα Μιχάι. Ο πρώτος ξεκίνησε θεραπείες, ενώ κι ο δεύτερος μετά την επέμβαση στο γόνατο, έχει αρχίσει την αποκατάστασή του.

Μήνυμα για πολλή δουλειά και για τη συνέχεια έστειλε ο Γκαρσία σε δηλώσεις του στη Nova ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα.

«Οι παίκτες καταλαβαίνουν γρήγορα τι ζητάμε. Αυτό είναι σημαντικό. Το ματς στην Ευρώπη τελείωσε. Έχουμε ένα ακόμα δύσκολο αγώνα. Μετά ακολουθεί η διακοπή να δουλέψουμε. Θέλει δουλειά, δουλειά», ανέφερε.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο ενόψει του δεύτερου καθολικού lockdown:

«Να προσέχουμε, να φοράμε μάσκα και να κάνουμε όλα όσα πρέπει. Να προσέχουμε τους εαυτούς μας. Είναι δύσκολα τα πράγματα. Ο ποδοσφαιριστής είναι αθλητής αντέχει. Αλλά έχουμε πολλούς ηλικιωμένους που πρέπει να προσέχουμε. Εμείς έχουμε τον κ. Ιωσηφίδη. Έχουμε πολλούς παππούδες στην Ελλάδα και πρέπει να τους προσέχουμε και να τους έχουμε κοντά μας».

Για το τι κρατάει από τα δύο πρώτα του παιχνίδια και σε τι θέλει να «χτίσει» ενόψει της συνέχειας:

«Έχουμε καλή ομάδα. Οι παίκτες καταλαβαίνουν γρήγορα τι ζητάμε. Αυτό είναι σημαντικό. Το ματς στην Ευρώπη τελείωσε. Έχουμε ένα ακόμα δύσκολο αγώνα. Μετά ακολουθεί η διακοπή να δουλέψουμε. Θέλει δουλειά, δουλειά».

Για το αν θέλει τη διακοπή στο χρονικό σημείο που έρχεται:

«Όχι, δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι. Εμείς θέλουμε να δουλέψουμε. Είναι σημαντικό για εμάς. Όταν κερδίζεις είναι εύκολα όλα, δουλεύεις με μεγαλύτερη ηρεμία. Ο στόχος μας είναι να δουλεύουμε περισσότερο κάθε μέρα, να βλέπουμε παίκτες, να τους βελτιώνουμε, να γινόμαστε πιο καλή ομάδα».

Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΟΚ Live Streaming: Λινκς…

http://assia1.tv/live/super-sport/?lang=en

http://www.sports-stream.link/ch/ch8.html

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News