Απολλων Σμυρνης - Παναθηναικος Live Streaming | Superleague

Απολλων Σμυρνης - Παναθηναικος Live Streaming

Απολλων Σμυρνης – Παναθηναικος Live Streaming

Απολλων Σμυρνης – Παναθηναικος Live Streaming: Νικάει με οδηγό την άμυνα!

Μια σειρά από θέματα έχει ο Παναθηναϊκός ενόψει του αγώνα στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα για την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Όμως στην παρούσα φάση όποιοι κι αν παίξουν πρέπει να κερδίσουν. Παναθηναϊκός Live

Χτυπημένος από τον covid είναι ο Παναθηναϊκός. Έτσι, η ενδεκάδα του αγώνα στη Ριζούπολη δεν μπορεί να έχει πολλές αλλαγές σε σχέση με αυτή που αντιμετώπισε τον Αστέρα. Οι Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης θα απουσιάζουν εκ νέου. Αυτό είναι τεράστιο πρόβλημα για τον νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής. Το πρώτο ζητούμενο είναι η ομάδα του Μπόλονι να είναι  πιο δεμένη στις γραμμές της  και πιο συγκεντρωμένη ανασταλτικά. Με την έλλειψη που υπάρχει στη δημιουργία οι πράσινοι δεν πρέπει να βρεθούν σε καμία περίπτωση πίσω στο σκορ και να ψάχνουν ανατροπή.

Απολλων Σμυρνης – Παναθηναικος Live Streaming

Το σενάριο ο Παναθηναϊκός να προηγηθεί από το πρώτο ημίχρονο στο σκορ και να νικήσει τελικά τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη προσφέρεται στο 3.60.

Ο Λάζλο Μπόλονι και οι παίκτες του χρειάζονται το τρίποντο για πολλούς λόγους. Πρώτα από όλα για να επιστρέψουν στις νίκες, καθώς προέρχονται από την ήττα στη Τούμπα και την ισοπαλία με τον Αστέρα. Επίσης βαθμολογικά δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες. Παράλληλα, το κλίμα στα αποδυτήρια είναι βαρύ από τα πρόσφατα περιστατικά απειθαρχίας. Το παιχνίδι φυσικά δεν θα είναι εύκολο κάτι που φαίνεται και από την προσέγγιση του αγώνα στοιχηματικά, καθώς το διπλό του τριφυλλιού προσφέρεται στο 2.15!

Ο Απόλλων Σμύρνης προέρχεται από τη νίκη στα Γιάννενα με σκορ 3-1 επί του ΠΑΣ. Αυτό ήταν το 3ο συνεχόμενο «διπλό» του, κάτι που συμβαίνει μετά από 25 χρόνια για την Ελαφρά Ταξιαρχία!

Πριν δύο χρόνια που έγινε το τελευταίο παιχνίδι των δύο ομάδων στη Ριζούπολη ο Παναθηναϊκός είχε νικήσει 3-1. Γενικά τα εντός έδρας παιχνίδια του Απόλλωνα έχουν αρκετά γκολ. Το σενάριο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο παιχνίδι δίνει 1.99. 

Να σημειώσουμε ότι η τύχη του αγώνα θα κριθεί από τα τεστ που θα γίνουν στον Παναθηναϊκό πριν το παιχνίδι.

Απολλων Σμυρνης – Παναθηναικος στοίχημα

Φαβορί είναι ο Παναθηναϊκός για τις στοιχηματικές (Δείτε τις αποδόσεις). Η νίκη των «πράσινων» λίγο πληρώνει παραπάνω από 2 φορές το ποντάρισμα κάποιου. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά πώς βλέπουν το ματς, κλικάροντας στον παραπάνω σύνδεσμο.

Απολλων Σμυρνης – Παναθηναικος Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες σε Live Streaming!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News