Απόλλων Σμύρνης - Ολυμπιακός Live Streaming | Superleague 2020/21

Απόλλων Σμύρνης - Ολυμπιακός Live Streaming

Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός Live Streaming

Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός Live Streaming:

Τρέχει την κούρσα στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός. Θέλει να περάσει νικηφόρα κι από τη Ριζούπολη και να διατηρήσει στη χειρότερη το +12 από τη 2η θέση. Ένα καλό πλασάρισμα στον όμιλο των πλέι άουτ θέλει ο Απόλλωνας, που δεν έχει άλλη βλέψη στο φετινό πρωτάθλημα.

Το μεταξύ τους ματς στη Ριζούπολη την Κυριακή στις 19:30!

Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός Live Streaming

Από την επιβλητική εμφάνιση επί του ΠΑΟΚ έρχεται ο Ολυμπιακός. Επικράτησε εντός έδρας του ΠΑΟΚ με σκορ 3-0. Στα ουράνια με το αποτέλεσμα ο Πέδρο Μαρτίνς, δήλωσε μετά τον αγώνα:

«Είναι ένα διαφορετικό ματς. Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ανήκει στο παρελθόν και το ματς με τον Απόλλωνα έχει την ίδια αξία, τρεις βαθμούς. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο και πρέπει σε όλα τα παιχνίδια να δείχνουμε σοβαρότητα και συγκέντρωση για να συνεχίσουμε με νίκες».

Ένας από τους διακριθέντες, ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, σχολίασε:

«Όλοι γνωρίζουμε τη σημασία που έχει ένα παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ, είναι ένα ντέρμπι. Θέλαμε να καθαρίσουμε την πρώτη θέση και να μεγαλώσουμε τη διαφορά μας. Νομίζω το κάναμε. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο το ματς, οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες και θα μπορούσαν να προηγηθούν. 

Στο β’ μπήκαμε πολύ καλύτερα, σκοράραμε το πρώτο γκολ και από εκεί και πέρα το παιχνίδι ήταν στα δικά μας πόδια και καταφέραμε να το τελειώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Παίξαμε πρόσφατα στην Τούμπα, δεν καταφέραμε να κερδίσουμε, στο ”Γ. Καραϊσκάκης” θέλουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, να είμαστε η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο και αυτό κάναμε. Θέλουμε σε κάθε παιχνίδι και έδρα να κερδίζουμε και να δείχνουμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο».Παναθηναϊκός Νέα

Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός Live Streaming

Δεύτερη σερί ήττα με 1-0 από τη Λαμία αυτή τη φορά για τον Απόλλωνα. Ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Παράσχου, ο Παναγιώτης Γκουτσίδης, ανέφερε μετά το ματς:

«Η ομάδα της Λαμίας μπήκε πιο αποφασιστική από εμάς, δείχνοντας ότι θέλει περισσότερο το παιχνίδι και μας αιφνιδίασε με ένα γρήγορο γκολ. Δεν μπορέσαμε να παίξουμε το παιχνίδι που μπορούμε και το αποτέλεσμα ήταν να μην κάνουμε ευκαιρίες, ήταν ένα νευρικό παιχνίδι για εμάς.

Πιστεύω ότι αυτό ήταν το χειρότερο παιχνίδι μας. Το σημαντικό είναι ότι υπάρχει μια διάθεση από όλα τα παιδιά και αν συνεχίσουμε έτσι θα βρούμε στην πορεία αυτό που θέλουμε για να μείνουμε στην κατηγορία». Live Streaming

Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός

Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News