Απολλων Σμυρνης - ΑΕΚ Live Streaming | Κανάλι

Απολλων Σμυρνης - ΑΕΚ Live Streaming | Κανάλι

Την έννοια της νίκης θέλει να θυμηθεί η ΑΕΚ, που αγωνίζεται στο γήπεδο της Ριζούπολης κόντρα στον ανταγωνιστικό Απόλλωνα Σμύρνης.

Απολλων Σμυρνης – ΑΕΚ Live Streaming | Κανάλι

Απολλων Σμυρνης – ΑΕΚ Live Streaming | Κανάλι | Την έννοια της νίκης θέλει να θυμηθεί η ΑΕΚ, που αγωνίζεται στο γήπεδο της Ριζούπολης κόντρα στον ανταγωνιστικό Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι κιτρινόμαυροι γνώρισαν άδοξο τέλος στο Europa League με μια… φυσιολογική ήττα από τη Λέστερ με 2-0, ενώ στο πρωτάθλημα έχασαν πολύτιμο έδαφος κόντρα στον Παναθηναϊκό (1-2).

Ψάχνουν ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» που θα διώξει την πίεση από πάνω τους, έπειτα από την ήττα στο Αθηναϊκό Ντέρμπι.

Με μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι θα παραταχθεί η ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Σε αντίθεση με τον Ουκρανό που συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα (και θα κάνει αγώνα δρόμου για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό), οι Λιβάγια, Λόπες και Μπακάκης προπονήθηκαν κανονικά την Παρασκευή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

– Για την ήττα από τη Λέστερ και την άποψή του για το παιχνίδι: «Ξεκινήσαμε λίγο φοβισμένοι, δεν κάναμε αρκετή πίεση και δεχθήκαμε δύο γκολ στην αρχή. Το πρώτο ήταν από δικό μας λάθος. Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε αλλά είχαμε μια δυνατή ομάδα απέναντί μας και δεν τα καταφέραμε».

– Για τα λάθη συγκέντρωσης και για τη διαχείριση του ματς μετά το 2-0:«Αυτή η αντίδραση ήταν το θετικό κομμάτι. Μετά το 2-0 προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, τρέξαμε, προσπαθήσαμε να πιέσουμε και κρατάμε αυτό ως θετικό».

– Για το αν μπορεί να βελτιωθεί η ΑΕΚ από εδώ και πέρα χωρίς τα ευρωπαϊκά ματς: «Σίγουρα όταν έχεις περισσότερο χρόνο να δουλέψεις έχεις χρόνο να δουλέψεις, να βελτιωθείς και να γίνουμε η ομάδα που ήμασταν πέρσι».

Απολλων Σμυρνης – ΑΕΚ Live Streaming : Λινκς για το παιχνίδι…

shorturl.at/jrxz7

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News