Απόλλων-Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για αναβολή μετά τα κρούσματα

Παναθηναϊκός - Ατρόμητος 2-0: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Το παιχνίδι του Απόλλωνα με τον ΟΦΗ αναβλήθηκε μετά τα εννέα κρούσματα κορονοϊού που εμφανίστηκαν στην ομάδα της Αθήνας.

Την ίδια στιγμή υπάρχουν ερωτηματικά για την τύχη της αναμέτρησης της ομάδας της Ριζούπολης με τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη στις 19:30.

Για να υπάρξει αναβολή, σύμφωνα με τον κανονισμό, θα πρέπει στις νέες εξετάσεις που θα υποβληθεί η ομάδα του Απόλλωνα τη Δευτέρα να υπάρξουν επτά νέα κρούσματα, προκειμένου να υπάρξει αναβολή και της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Οι περιπτώσεις για αναβολή αγώνα:

-Αν στην ομάδα εντοπισθούν 7 ή περισσότερα νέα κρούσματα σε αθλητές κατά τους δύο τελευταίους ελέγχους πριν τον αγώνα, τότε ο αγώνας αναβάλλεται.
-Αν στην ομάδα εντοπισθούν 9 ή περισσότερα νέα κρούσματα σε αθλητές σε δύο διαδοχικούς ελέγχους, τότε αναστέλλονται οι ομαδικές προπονήσεις για 7 ημέρες (συνεχίζεται η ατομική άθληση) και οι αθλητές επιστρέφουν στις ομαδικές προπονήσεις μετά από αρνητικό μοριακό τεστ την 7η μέρα από την ημερομηνία του τελευταίου κρούσματος. Στη συνέχεια η διαδικασία συνεχίζεται όπως πριν από την εμφάνιση κρουσμάτων, με τον εβδομαδιαίο έλεγχο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News