Απόλλων – Παναθηναϊκός: Μήνυση στους διαιτητές για εσκεμμένη αλλοίωση αποτελέσματος

Χωρίς... μισή ενδεκάδα με ΑΕΛ

Ο Απόλλων Σμύρνης ηττήθηκε με 0-1 από τον Παναθηναϊκό και έχει τρομερά παράπονα από τη διαιτησία.

Στον αγώνα της Ριζούπολης οι γηπεδούχοι είδαν τον διαιτητή να καταλογίζει δύο φορές πέναλτι υπέρ τους και στη συνέχεια να αλλάζει τις αποφάσεις του μετά την εξέταση του VAR, ενώ με αυτόν τον τρόπο ακυρώθηκε και ένα γκολ του Απόλλωνα για οφσάιντ.

Φάσεις, όλες αυτές, που προκάλεσαν πολλά νεύρα στους ανθρώπους της «ελαφράς ταξιαρχίας», όπως δείχνει και η παρακάτω ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ.

«Το να βγάζουμε ανακοινώσεις διαμαρτυρίας και να στέλνουμε επιστολές στον κ. Κλάτενμπεργκ, μετά τα όσα υποστήκαμε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό από πλευράς της διαιτητικής τριάδας και κυρίως των υπευθύνων του VAR, προφανώς είναι ενέργειες που δεν έχουν καμία αξία.

Ο κ. Κλάτενμπεργκ, προφανώς ζει υπό την πίεση των Big-4 και κατανοούμε ότι δεν μπορεί να ασχοληθεί με τις υπόλοιπες ομάδες.

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης σε έκτακτη συνεδρίασή του, αποφάσισε όπως καταθέσει μήνυση για εσκεμμένη αλλοίωση αποτελέσματος εκ μέρους των διαιτητών και των υπευθύνων του VAR και αγωγή αποζημίωσης».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News