Απολλων Σμυρνης - Αρης Live Streaming | Apollon - Aris

Απολλων Σμυρνης - Αρης Live Streaming

Απολλων Σμυρνης – Αρης Live Streaming

Απολλων Σμυρνης – Αρης Live Streaming:

Απόλλων Σμύρνης και Άρης διασταυρώνουν τα ξίφη τους το Σάββατο στη Ριζούπολη για την 18η αγωνιστική της Super League (19.30). Σ’ ένα ματς κρίσιμο σχετικά με τους στόχους που έχουν αμφότερες στο πρωτάθλημα.

Apollon – Aris Live Streaming

Ο Απόλλων Σμύρνης ψάχνει εναγώνιος βαθμούς παραμονής (14ος με 1-5-8). Στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση μετά την ταλαιπωρία από τον κορωνοϊό απογοήτευσε. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» την Τετάρτη φιλοξένησε τον ΟΦΗ και ηττήθηκε 3-0 παρουσιάζοντας αδυναμίες σε άμυνα και επίθεση.

Στο συγκεκριμένο ματς έκανε ντεμπούτο στον πάγκο ο Γερμανός προπονητής, Μάρκο Γκρότε, ο οποίος αντικατέστησε τον Φέστα. Μοναδικός στόχος όπως δήλωσε ο ίδιος, είναι να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας και να την οδηγήσει στην παραμονή.

Ο Άρης λόγω covid το περασμένο Σαββατοκύριακο δεν αγωνίστηκε με τον Ατρόμητο. Τελευταίο δείγμα γραφής που έχουμε από τους Θεσσαλονικείς ήταν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που ηττήθηκαν (2-0). Οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται στο -4 από την 5η θέση, όμως κουβαλάνε και την απώλεια των 6 βαθμών από την αρχή της σεζόν. Super League Live Streaming

Απολλων Σμυρνης – Αρης Live Streaming

Ο Μάντζιος δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του κόντρα στον Παναθηναϊκό και τόνισε χαρακτηριστικά: «Οι απουσίες μας ήταν κομβικές. Θεωρώ όμως ότι στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο. Ο Παναθηναϊκός βρήκε γκολ μέσα από μια δική μας αδράνεια κι εμείς θα μπορούσαμε να είχαμε ισοφαρίσει στη φάση του δοκαριού.

Αντιθέτως, στο δεύτερο ήμασταν επιπόλαιοι. Κάναμε εύκολα λάθος και δυστυχώς δεν είχαμε την ηρεμία αλλά και τις επιλογές. Τουλάχιστον στο επιθετικό κομμάτι, για να δημιουργήσουμε καταστάσεις για να επιστρέψουμε στο παιχνίδι. Κάθε ήττα μας πειράζει. Αλλά με τον Παναθηναϊκό στο δεύτερο ημίχρονο δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του αγώνα».

Για το ματς με τον Απόλλωνα, οι φιλοξενούμενοι θα έχουν σημαντικές επιστροφές Φαμπιάνο, Ματίγια, Γκάμα. Αντιθέτως, θα απουσιάσει στη γραμμή κρούσης ο Ιτούρμπε, ενώ αμφίβολος είναι ο Λόπεθ. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Άρης στις τελευταίες δύο επισκέψεις του στη Ριζούπολη μετράει ισάριθμες νίκες, σε ματς που κρίθηκαν στο γκολ (0-1, 1-2).Live Streaming σουπερ λιγκα

Απολλων Σμυρνης – Αρης Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Απολλων Σμυρνης – Αρης

Απολλων Σμυρνης – Αρης Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News