Απολλων Σμυρνης - ΠΑΟΚ Live Streaming | Apollon - PAOK

Απολλων Σμυρνης - ΠΑΟΚ Live Streaming

Απολλων Σμυρνης – ΠΑΟΚ Live Streaming

Απολλων Σμυρνης – ΠΑΟΚ Live Streaming:

Μετά την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης (21:30).

Apollon – PAOK Live Streaming

Οι Θεσσαλονικείς δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την καλή τους εικόνα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Πίεσαν από νωρίς κι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ, αν κι έπαιξε σημαντικό ρόλο και η τρομερή εμφάνιση του Βατσλίκ, αλλά τελικά σκόραραν με αυτογκόλ του Μπα. Η χαρά τους όμως κράτησε λίγο, αφού δύο λεπτά αργότερα σε μία ανύποπτη φάση, ο Ολυμπιακός σκόραρε κι έκανε το 1-1.

Έτσι παρέμεινε ίδια η διαφορά των εννέα βαθμών με τον Ολυμπιακό, η οποία παραμένει φυσικά πολύ δύσκολο να καλυφθεί. Ακόμη κι αν υπάρχουν μπροστά τα playoffs. Παρ’ όλα αυτά ο ΠΑΟΚ καλείται να επιστρέψει άμεσα στις επιτυχίες για τον εκτός έδρας αγώνα στη Ριζούπολη. Αφού οποιαδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης, θα είναι αποτυχία για τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Σε αυτή την προσπάθεια, δεν θα πρέπει να υπολογίζεται ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός ήταν από τους κορυφαίους στο ντέρμπι, αλλά αποχώρησε τραυματίας. Η συμμετοχή του είναι εξαιρετικά αμφίβολη για τον αγώνα με τον Απόλλωνα.Super League Live Streaming

Απολλων Σμυρνης – ΠΑΟΚ Live Streaming

Η «ελαφρά ταξιαρχία» βρίσκεται κολλημένη στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Η ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ακόμη ένα άσχημο αποτέλεσμα στη σεζόν και πυροδότησε εξελίξεις. Ο Μάρκο Γκρότε δεν… μακροημέρευσε στη Ριζούπολη. Η διοίκηση ήταν δυσαρεστημένη από την εικόνα της ομάδας στα πέντε παιχνίδια που είναι στον πάγκο της και μάλιστα μόλις με ένα βαθμό συγκομιδή.

Η χρονιά άρχισε με τον Γιάννη Πετράκη στον πάγκο, στη συνέχεια ακολούθησε ο Τζιανλούκα Φέστα και επόμενος ήταν ο Μάρκο Γκρότε. Επόμενο όνομα στην μακρά λίστα, ο Μπάμπης Τεννές. Ο 68χρονος προπονητής συμφώνησε για να επιστρέψει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας για έκτη θητεία και θα κάνει ντεμπούτο στο παιχνίδι της Τετάρτης.

Ο πολύπειρος Έλληνας τεχνικός είχε εργαστεί στον Απόλλωνα από το καλοκαίρι του 1996 μέχρι το Δεκέμβριο του 1997, από τον Οκτώβριο μέχρι το Νοέμβριο του 2013, από το Νοέμβριο του 2015 μέχρι το Μάρτιο του 2016, από το Νοέμβριο του 2018 μέχρι το Μάρτιο του 2019 και από τον Ιανουάριο μέχρι το Δεκέμβριο του 2020.

Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του μέσου Σλίβκα και του αμυντικού Μπαξεβανίδη.Live Streaming σουπερ λιγκα

 

Απολλων Σμυρνης – ΠΑΟΚ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Απολλων Σμυρνης – ΠΑΟΚ

Απολλων Σμυρνης – ΠΑΟΚ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News