Αποκλειστικό: Σμιθ και στο βάθος Ουάιτ!

Αποκλειστικό: Σμιθ και στο βάθος Ουάιτ!

O Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει δώσει εντολή για μεταγραφικό μπαμ για τη θέση 4 του Παναθηναϊκού. Οι πράσινοι αναμένεται να κινηθούν είτε για παίκτη “αεροδρομίου”, είτε για τον γνωστό μας…Όκαρο Ουάιτ.
[ads]
Στην πρώτη περίπτωση, στη κορυφή της λίστας του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, βρίσκεται ο Τζος Σμιθ που έχει μείνει ελεύθερος από τους Ροκέτς και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Πέρσι έλαβε περίπου 1,5 εκατομμύριο δολάρια μεικτά και η περίπτωσή του είναι δύσκολη, αφού -παρόλο που δεν έχουν δείξει ενδιαφέρον ομάδες του ΝΒΑ- αρκετές ομάδες από την Κίνα γλυκοκοιτάζουν την περίπτωσή του, ενώ και ο ίδιος φαίνεται διατεθειμένος να περιμένει και άλλο μήπως και έρθει πρόταση από τις Η.Π.Α.. Ο Σμιθ έχει παίξει πάνω από 800 παιχνίδια στο ΝΒΑ και οι μέσοι όροι του είναι 14.6 πόντοι, 7.5 ριμπάουντ και 3 ασίστ ανά ματς.

Αν δεν καρποφορήσει η προσπάθεια του Παναθηναϊκού για την απόκτηση ενός all star NBAer που θα κάνει τη διαφορά τόσο μέσα, όσο και έξω από το γήπεδο, οι “πράσινοι” θα κινηθούν για τις εναλλακτικές τους με τον πρώτο στόχο να (ξανα)αποτελείται από τον Όκαρο Ουάιτ, ο οποίος αν και έχει συμβόλαιο με τους Χιτ, δύσκολα θα πάρει ουσιαστικές ευκαιρίες, αφού η ομάδα του Μαϊάμι πήρε και άλλους ψηλούς στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News