Αποκλειστικές δηλώσεις Ιμπάρμπο για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού!

Ο Βίκτορ Ιμπάρμπο από το Μεντεγίν μιλά για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, αποκαλύπτοντας πως επικοινώνησε μαζί του ο ίδιος ο Αντρέα Στραματσόνι για να του μεταφέρει το ενδιαφέρον του.

Πριν από λίγες ημέρες, ο 26χρονος διεθνής Κολομβιανός επιθετικός, Βίκτορ Ιμπάρμπο, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για την πρόταση που είχε στα χέρια του από τον Παναθηναϊκό. Από το Μεντεγίν, όπου βρίσκεται με τη Νασιονάλ, αγωνιζόμενος ως δανεικός από την Κάλιαρι, αποκάλυψε πώς του τηλεφώνησε ο ίδιος ο Αντρέα Στραματσόνι για να του πει πώς τον θέλει στο “τριφύλλι”. Απέφυγε να μιλήσει για την εξέλιξη της διαπραγμάτευσης, παραδεχόμενος ωστόσο πώς θα ήθελε να έρθει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί.

[ads2]

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

– Βίκτορ, εδώ στην Ελλάδα όλοι ασχολούνται με το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για εσένα. Πόσο έχει προχωρήσει;

“Προς το παρόν δεν ξέρω τίποτα, πέραν του γεγονότος ότι έχω μιλήσει με τον μίστερ Στραματσόνι και μου είπε ότι με θέλει”

– Αποτελεί για σένα ιδιαίτερο κίνητρο το γεγονός ότι ο ίδιος ο προπονητής του Παναθηναϊκού σε πήρε τηλέφωνο να σου πει ότι σε θέλει;

“Όπως σου είπα, δεν υπάρχει κάτι δεδομένο αυτή τη στιγμή. Μίλησα μαζί του. Έχουμε συναντηθεί πολλές φορές στο ιταλικό ποδόσφαιρο και μου είπε ότι με θέλει”.

– Ωστόσο, τα δικαιώματά σου ανήκουν στην Κάλιαρι. Οπότε θα πρέπει από τη Νασιονάλ να γυρίσεις στην Κάλιαρι και η ιταλική ομάδα να αποφασίσει τι θα κάνει μαζί σου. Σου έχουν πει από την Ιταλία, τι σκοπεύουν να κάνουν με την περίπτωσή σου;

“Ναι, να σου πω την αλήθεια δεν έχω μιλήσει από κοντά με τη διοίκηση της Κάλιαρι. Τώρα, είμαι στην Κολομβία, πρέπει να πάω στην Ιταλία και να μιλήσω. Αλήθεια, δεν ξέρω τι θα συμβεί…”

– Από ό,τι διαβάζουμε η Κάλιαρι με τον Παναθηναϊκό είναι σε συζητήσεις προχωρημένες. Εσύ τι γνωρίζεις;

“Όπως σου είπα δεν ξέρω. Θα πρέπει οι δύο ομάδες να τα βρουν πρώτα μεταξύ τους και να μου πουν”.

– Από την πλευρά σου, εσύ, είσαι διαθέσιμος να παίξεις στο ελληνικό πρωτάθλημα; Έχεις μιλήσεις με άλλους συμπατριώτες σου που παίζουν ή έχουν παίξει στην Ελλάδα; Για παράδειγμα ο Φελίπε Πάρντο παίζει στον Ολυμπιακό…

“Ναι, σίγουρα με ενδιαφέρει να παίξω στο ελληνικό πρωτάθλημα. Σημαντικοί παίκτες παίζουν αλλά έχουν περάσει στο παρελθόν από το πρωτάθλημα. Όχι δεν είχα την ευκαιρία να μιλήσω, γιατί δεν υπάρχει κάτι δεδομένο”.

– Φαντάζομαι θα το γνωρίζεις, ο παγκόσμιος πρωταθλητής με τη Βραζιλία, Ζιλμπέρτο Σίλβα, είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού. Οπότε, σίγουρα, θα αναμειχθεί στη διαπραγμάτευση. Είναι κι αυτό κίνητρο;

“Είναι μια φιγούρα άξια σεβασμού στο ποδόσφαιρο όχι μόνο της Νοτίου Αμερικής, αλλά και της Ιταλίας. Σίγουρα είναι σημαντικό όνομα στο χώρο του ποδοσφαίρου”.

– Αλήθεια, τί σου είπε ο Στραματσόνι για να σε πείσει να φορέσεις τη φανέλα του Παναθηναϊκού;

“Μου είπε μόνο ότι με παρακολουθούσε από την Ιταλία και θα ήθελε να με έχει μαζί του στην Ελλάδα”

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News