Αποκλείστηκε στην Πόλη ο Εξάστερος

Αποκλείστηκε στην Πόλη ο Εξάστερος

Η αποστολή του Παναθηναϊκού παραμένει αποκλεισμένη στη χιονισμένη Πόλη…

Η αποστολή των «πράσινων» ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει στις 10:25 με προορισμό την Αθήνα, ωστόσο οι έντονες χιονοπτώσεις στην περιοχή έχουν καταστήσει μέχρι την ώρα που γράφτηκαν αυτές τις γραμμές αδύνατο να απογειωθεί το αεροπλάνο.

[ads2]

Οι απογειώσεις γίνονται με δυσκολία και με μικρή συχνότητα για λόγους ασφαλείας. Οι «πράσινοι» μπήκαν στο αεροσκάφος στις 11:20 και μιάμιση ώρα μετά ενημερώθηκαν πως θα χρειαστούν τουλάχιστον δύο ώρες ακόμη για να πετάξουν για την Αθήνα. Μένει να φανεί πότε θα καταφέρει η αποστολή του «τριφυλλιού» να αναχωρήσει για την Ελλάδα. Αν τα καταφέρει, γιατί όσο περνούν οι ώρες κινδυνεύει να αλλάξει χρόνο… εκτός έδρας.

Η ταλαιπωρία της ομάδας σε κάθε περίπτωση είναι μεγάλη, τη στιγμή που εκκρεμεί να υποβληθεί σε εξετάσεις ο Δημήτρης Διαμαντίδης για τον μυϊκό τραυματισμό του, ενώ ακολουθεί την Κυριακή το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News