Αποκλείστηκε ο Παναθηναϊκός

Αποκλείστηκε ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 12-6 από την Βουλιαγμένη και αποκλείστηκε από τους τελικούς του Πρωταθλήματος

Μη μπορώντας σε κανένα σημείο του αγώνα να μπει στο ρυθμό ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με με 12-6 και έτσι θα αγωνιστεί για τις θέσεις 3-4 με τον Εθνικό.

[ads2]

Ο Χρυσοσπάθης άνοιξε το σκορ για την Βουλιαγμένη ωστόσο ο Παναθηναϊκός είχε την απάντηση με γκολ του Δερμιτζάκη. Η Βουλιαγμένη ωστόσο με γκολ των Αφρουδάκη και Ελμισιάν έκανε το 3-1. Μάλιστα με γκολ του Καπότση οι γηπεδούχοι έκαναν το 5-2. Ο ίδιος παίκτης με ένα ακόμα γκολ έγραψε το 6-2 για την ομάδα του. Οι Παπαδόγκωνας και Χρυσοσπάθης ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 8-2. Ο Παναθηναϊκός στην τρίτη περίοδο μείωσε στο σκορ 10-5 με γκολ του Κόνγουεϊ στον παραπάνω. Τελικά στα εναπομείναντα λεπτά του αγώνα δεν άλλαξε κάτι και η Βουλιαγμένη πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Πρωταθλήματος.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Χρυσοσπάθης 3, Αφρουδάκης Χ., Ελμισιάν, Καπότσης 3, Παπαδόγκωνας 2, Καλαϊτζής 2
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Δερμιτζάκης, Πρίμορατς, Καλογεράκος, Καρούτζος, Κόνγουεϊ 2,
Τα οκτάλεπτα: 6-2, 9-3, 10-5, 12-6

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News