Αποκλειστικό: «Κλείνει» στον Παναθηναϊκό ο Φερνάντο Ερνάντεζ (vid)

Αποκλειστικό: «Κλείνει» στον Παναθηναϊκό ο Φερνάντο Ερνάντεζ (vid)

Με λεπτούς χειρισμούς, υπομονή και σύμμαχο τον κόσμο του ο Παναθηναϊκός «δουλεύει» τις τελευταίες ώρες τη μεταγραφή της δεκαετίας με τον Φερνάντο Ερνάντεζ. Ρεπορτάζ Newspao.gr – Νότης Καμπέρης.

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός θέλει να κάνει ένα «δώρο» προς τους φίλους της ομάδας για την αγάπη και τη στήριξη που έδειξε τη φετινή χρονιά «μαραθώνιο». Οι πράσινοι πανηγύρισαν το Πρωτάθλημα Ελλάδος, έφθασαν μέχρι τα ημιτελικά του Challenge Cup, το ενδιαφέρον αυξήθηκε από το λαό της ομάδας και ήδη αγάπησε ένα συγκεκριμένο παίκτη για το πλούσιο ταλέντο του. Τον Φερνάντο Ερνάντεζ!




Κατά πολλούς, ο Κουβανός ήταν εκείνος που απέκλεισε το Τριφύλλι από τη διοργάνωση, καθώς η Χάλκμπανκ φάνηκε «τρωτή» αντίπαλος, γεγονός που φάνηκε περισσότερο και στον Άγιο Θωμά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr και του Νότη Καμπέρη, ο Παναθηναϊκός είναι πολύ κοντά να κλείσει τον Ερνάντεζ για την επόμενη χρονιά. Ο ίδιος είναι φανερά διατεθειμένος να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα για χάρη του κόσμου του Παναθηναϊκού, ο οποίος συμμετέχει… διπλά στη συγκεκριμένη μεταγραφή.




Αρχικά, ήταν εκείνος που «εντυπωσίασε» τον Ερνάντεζ με τη θερμή παρουσία του στο επικείμενο αγώνα του Τριφυλλιού με την Χάλκμπανκ στον Άγιο Θωμά. Και σε δεύτερο χρόνο, ο κόσμος ήταν και θα είναι ο «αιμοδότης» του συλλόγου, προσέφερε αρχικά 85.000 ευρώ στο σύλλογο στην πρόσφατη φιέστα, ενώ θα συνδράμει κι άλλα στον δεύτερο τελικό του League Cup με τον ΠΑΟΚ. Συνεπώς, πρόκειται εύκολα για μια συνεισφορά έξι ψηφίων…

Οριστικές εξελίξεις αναμένονται μετά τους διπλούς αγώνες του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News