Αποκλειστικό: Αυτό το κανάλι θα δείξει το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Αποκλειστικό: Αυτό το κανάλι θα δείξει το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται σήμερα και αύριο σε ένα σπουδαίο τουρνουά… επιπέδου Ευρωλίγκας στο Μόναχο, την ώρα που οι μέρες μετρούν αντίστροφά για το 3ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τη διεξαγωγή του 3ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», το οποίο θα λάβει χώρα στο ΟΑΚΑ το διήμερο 18-19 Σεπτεμβρίου, στη μνήμη του κορυφαίου παράγοντα του Συλλόγου.

Υπενθυμίζεται ότι η Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν θα μπορέσει να δώσει το «παρών» στο τρίτο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», αφού τα πολλά κρούσματα κορονοϊού που έχουν εντοπιστεί στην «ομάδα του λαού» δεν επιτρέπουν τη συμμετοχή της. Ωστόσο, τη θέση της θα αναλάβει η γερμανική Ουλμ, προπονητής της οποία είναι ο Γιάκα Λάκοβιτς, που αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό την περίοδο 2002-2006.

Αυτό το κανάλι θα δείξει το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Πληροφορίες του newspao.gr αναφέρουν ότι «κλείδωσε» η μετάδοση του τουρνουά, το οποίος θα έχουν τη δυνατότητα να το δουν… όλοι κι αυτό διότι πρόκειται για «ελεύθερο» κανάλι.

Ειδικότερα, το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», θα μεταδοθεί την ερχόμενη εβδομάδα από την ΕΡΤ, ενώ -αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά- επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται σύντομα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου

17.00: Anadolu Efes – Ratiopharm Ulm
20.00: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Partizan Nis Belgrade

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου

17.00: Μικρός Τελικός
20.00: Τελικός
22.00: Απονομές

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News