ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ Σεμπάστιαν Λέτο!

Λέτο είσαι τρέλα με τη... γνωστή φανέλα!

Διαβάστε την αποκαλυπτική συνέντευξη του Σεμπάστιαν Λέτο για τον «εφιάλτη» που βίωσε, την επιστροφή στον Παναθηναϊκό, τη νέα ομάδα που χτίζεται, τον Στραματσόνι και όχι μόνο.

Ο Αργεντινός άσος άνοιξε την καρδιά το, σε μία χειμαρρώδη συνέντευξη που πλημμυρίζει συναισθήματα και μας καταδεικνύει, πρωτίστως, τη δύναμη της θέλησης και το μεγαλείο της ψυχής.

[ads2]

Ο Σεμπάστιαν Λέτο, άλλωστε, δεν είναι μία απλή περίπτωση ποδοσφαιριστή. Είναι ξεχωριστός, σπάνιος, αληθινός.

Ενας ποδοσφαιριστής που λατρεύεις να βλέπεις, ένας άνθρωπος που θαυμάζεις, μία οντότητα με ψυχή λέοντα, που δεν συμβιβάζεται με κανέναν τρόπο εάν δεν βγει νικητής.

Στη ζωή, στο ποδόσφαιρο, σε όλα…

Κυρίες και κύριοι, υποκλιθείτε στην αυτού εξοχότητα Σεμπάστιαν Λέτο…

-Πρώτα απ’ όλα Σεμπάστιαν πώς ακριβώς συνέβη η μεγάλη επιστροφή σου στον Παναθηναϊκό;

«Κοίταξε, όταν ολοκλήρωσα το συμβόλαιό μου με την Κατάνια είχα την πιθανότητα να γυρίσω στον Παναθηναϊκό. Το επόμενο δευτερόλεπτο αποφάσισα να επιστρέψω. Υπήρχε το ενδιαφέρον από το κλαμπ κι εγώ το ήθελα πολύ. Ημουν πολύ χαρούμενος που είχα αυτήν την ευκαιρία. Το αποφάσισα διότι δεν υπήρχαν και πολλά άλλα μέρη για να πάω στα οποία θα είχα αυτά τα συναισθήματα. Ηταν μία μεγάλη ευκαιρία για μένα να ξαναφορέσω αυτήν τη φανέλα με την οποία βίωσα τρομερές στιγμές και είχα τη δυνατότητα να τις βιώσω ξανά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News